Rest"O"Cheques

Echte liefde gaat door de maag. Daarom valt een cadeaubon voor een restaurant vrijwel altijd in de smaak. De Oostendse restaurantcheque, ook wel Rest"O"Cheque genaamd, is hét geschenk bij uitstek om te geven aan je vrienden, familie of iedereen die jij culinair wil verwennen.

Aanpassingen naar aanleiding van de coronamaatregelen:

De geldigheidsduur van alle Rest’O’Cheques die aangekocht werden voor en tijdens de verplichte horecasluiting (tot 09/06/2021) wordt met 12 maanden verlengd. Je mag dus een jaartje bijtellen bij de vervaldatum die op je cheques staat. Je hoeft hiervoor niets te doen, behalve bij reservatie vermelden dat je met Rest’O’Cheques zal betalen. De deelnemende horecazaken zijn hiervan op de hoogte. 

Waarom de Rest"O"Cheque?

✔  Laat jezelf, vrienden, familie of kennissen culinair verrassen
✔  Keuze uit verschillende types restaurants
✔  Een origineel cadeau

Hoe koop ik Rest"O"Cheques?

Aan de balie bij Toerisme Oostende

Kom langs bij Toerisme Oostende vzw (Monacoplein 2, 8400 Oostende) en bestel je Rest"O"Cheques ter plaatse. Je krijgt ze meteen mee in een leuk cadeaudoosje. Cheques zijn een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Opgelet! Betaling uitsluitend met bankkaart.

Wens je een grote bestelling te doen? Bestel de cheques dan online, dan liggen deze na 48 uur klaar voor jou. Heb je ze sneller nodig? Stuur dan een mailtje naar info@visitoostende.be

Bestel je cheques makkelijk online via deze pagina! Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende of voor verzending met de post. 

Kies je voor ophaling, dan liggen deze voor jou klaar 48 uur na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen wij de cheques niet meegeven. Koos je voor verzending? De cheques komen zo snel mogelijk jouw richting uit.