De meeste Oostendse hotels blijven open en doen er alles aan om je een aangenaam verblijf te garanderen. De restaurants bieden hun heerlijke aanbod aan voor takeaway of delivery.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

U bent hier

Rest"O"Cheques bestellen

Aanpassingen naar aanleiding van de coronamaatregelen:

  • Alle Rest"O"Cheques worden met 12 maanden verlengd. Dit gebeurt automatisch, je hoeft hiervoor niets te doen.

Echte liefde gaat door de maag. Daarom valt een cadeaubon voor een restaurant vrijwel altijd in de smaak. De Oostendse restaurantcheque, ook wel Rest"O"Cheque genaamd, is hét geschenk bij uitstek om te geven aan je vrienden, familie of iedereen die jij culinair wil verwennen.

Elke cheque heeft een waarde van 25 euro. Je bepaalt zelf hoeveel je er aankoopt voor jouw cadeaudoosje.

Aan de balie bij Toerisme Oostende

Kom langs bij Toerisme Oostende vzw (Monacoplein 2, 8400 Oostende) en bestel je Rest"O"Cheques ter plaatse. Je krijgt ze meteen mee in een leuk cadeaudoosje. Cheques zijn een jaar geldig vanaf de aankoopdatum.Opgelet! Betaling uitsluitend met bankkaart.

Bestel je cheques online

  1. Vul onderstaand formulier in en selecteer het aantal Rest“O”Cheques (waarde € 25) naar keuze. Je kunt de cheques aangetekend laten versturen of ophalen bij Toerisme Oostende vzw.
  2. Eens het formulier verzonden is, kan je online betalen. Na ontvangst van betaling krijg je een bevestiging via e-mail.
  3. Kom je de cheques ophalen bij Toerisme Oostende vzw, dan liggen deze voor jou klaar 5 werkdagen na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst. Anders kunnen wij de cheques niet meegeven. Koos je voor verzending? De cheques komen zo snel mogelijk jouw richting uit.
Facturatie

Waarom de Rest"O"Cheque?

  Laat jezelf, vrienden, familie of kennissen culinair verrassen
  Keuze uit verschillende types restaurants
  Een origineel cadeau

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Ook interesse in?

Afhalen tijdens de feestdagen

Geniet van een lekkere maaltijd van de Oostendse restaurants

Vertel het verder