Bij Mange Tout kan u verschillende gerechten, gemaakt van Noordzeevis en polderwild afhalen.
Bestellen kan via:
- Restaurantmangetout@gmail.com
- 059 50 07 14
Beschikbaar op
- Zaterdag
- Zondag


Keuken
Bij Mange Tout kom je voor een echte restaurantbeleving. Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoen en is steeds klassiek met een verrassende moderne twist. Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zilte zee als smaakelement in een gerecht.
Wijnkaart
Uitzonderlijk uitgebreid met overwegend wijnen uit Frankrijk maar ook Oostenrijk, Duitsland, Italië en nieuwkomers Hongarije, Kroatië en Slovenië zijn vertegenwoordigd. Verder enkele Nieuwe Wereldwijnen uit Zuid- en Noord-Amerika. Vergeet ook de Crémant de Wallonie niet, bekroond tot beste Belgische schuimwijn.
Interieur
Klassevol met designelementen. Keurig gesteven tafellinnen, verzorgd servies en een serene sfeer.
Op het bord
We starten met een uitgebreide parade van amuses: risotto met sinaas en curry, gekonfijte paprika met framboos, bouillon van schaal- en schelpdieren en tot slot ganzenlever met peer en kokos. Na de lange rij hapjes volgt een bereiding van asperges met gerookte eierdooier en Noordzee sepia, nadien een stukje kabeljauw met erwt, rabarber en amandel. Gevolgd door kalfshaasje met rozemarijn en spinazie, een dessert van mango met kardemomijs en een afsluiter van aardbeien, rozen en meringue. Voor wie houdt van culinaire ontdekkingstochten en ongewone combinaties.

Praktisch
Contact?
Visserskaai 22
Tel. 059/ 50 07 14
www.restaurantmangetout.be
Type?
Gastronomisch dineren.
Openingsuren?
Woensdag tem zondag van 12u - 14u en 19u - 21u
Gesloten op maandag, dinsdag en zondagavond.
Met de wagen?
Parkeer je auto in Parking Visserskaai.
Met het openbaar vervoer?
Het restaurant bevindt zich op slechts 10 min. lopen van het station van Oostende.
Ook interesse in?
Moet er nog koffie zijn?
De beste koffiebars in de Stad aan Zee
