In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

Mommy's Bastards

Ben je op zoek naar een origineel adresje aan de kust? Dan zal Mommy’s Bastards je zeker verrassen. Neem plaats in deze hippe zaak en bestel enkele originele gerechtjes om te delen. Want sharing is caring, toch?

Keuken

Dit is zeker geen klassiek kustrestaurant maar er wordt wel gekookt met verse en lokale producten. De gerechten zijn modern, werelds en respecteren tegelijkertijd toch de lekkere ingredienten van bij ons. Van garnaalkroket tot een Thai beef salade. Van poke bowls met tonijn en ponzu tot een visburger met vis van de dag. Hier vindt iedereen wel iets naar zijn zin.

Drankenkaart

Op de drankenkaart vinden we leuke wijntjes met originele namen als ‘Hipster’, ‘Mustache’ en ‘Daddy’s favourite wine’. Overwegend uit de klassieke wijnlanden Spanje en Italië maar ook enkele uit de USA. Vergeet ook zeker de bieren niet want hier drink je het nieuwe populaire Kerel bier en tal van streekbiertjes. Verder een beperkte maar prima cocktailkaart. Wie liever geen alcohol bestelt, nipt hier van een homemade lemonade, homemade iced lemon tea, een heerlijke mocktail of een organische Fritz limonade.

Interieur

Het interieur doet wat industrieel aan zonder daarbij aan gezelligheid te verliezen. Beneden vind je een mooie bartoog met leuke krukken en een originele Berkel snijmachine waarop er verse charcuterie wordt afgesneden. Verder leuke houten tafeltjes, lederen stoelen en neon tegen de muur. Een vleugje New York city in de badstad.

Op het bord

Wij gingen voor enkele smakelijke gerechtjes om te delen: nachos met Holy guacamole, een huisbereid garnaalkroketje, mosselen op orientaalse wijze met coconut, gember en citroengras én carpaccio van coquilles met limoen, Granny Smith appel en wakame.. Stuk voor stuk eerlijke gerechten die ook perfect op zich staan. De porties zijn bovendien erg ruim voor een correcte prijs. Hier wandel je zeker niet met honger naar buiten.

Praktisch

Adres?
Dwarsstraat 10

Type?
Foodbar, snelle hap, tapas, cocktails.

Openingsuren?
Van maandag tot dinsdag en van donderdag tot zondag van 11 tot 23 uur. Reserveren kan via Resengo.

Met de wagen?
Parkeer je auto in de betaalparking van de Visserskaai. Het restaurant bevindt zich op zo’n 5 min. lopen.

Met het openbaar vervoer?
Neem de tram tot aan Oostende Centrum.

Contact?
hello [at] mommysbastards.be

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen