La Vie

De met passie en liefde samengestelde kaart van tapas, versnaperingen en sushi zorgt voor een nieuw en verrassend concept in Oostende. In La Vie kan je ook terecht voor overheerlijke cocktails of wijnen van over de ganse wereld. Wil je toch liever iets sterker? Vraag dan zeker naar de met zorg gekozen selectie van Gins en Whiskeys.

Keuken

Bij La Vie zit je goed voor de internationale keuken, van klassiek Frans-Belgisch over werelds met verse sushi, allerlei gerechtjes om te delen, charcuterieschotels,… Hier kom je zowel voor een aperitief met een hapje als voor een avond food sharing onder vrienden.

Wijnkaart

Vooral Frans maar geen uitschieters. Daarnaast wordt er ook biowijn aangeboden. Er is een zeer afwisselend aanbod aan dranken te vinden in La Vie. De huiscocktail ‘La Vie en rose’ met vodka, blauwe bessen, limoen, gemberbier en munt is een aanrader.

Interieur

Eenvoudig maar verzorgd. Bij de eerste zon neem je hier plaats op het verwarmde terras. Vooral de persoonlijke en vriendelijke service geven warmte aan de zaak.

Op het bord

Het aanbod op de kaart is enorm uitgebreid. Je hebt zowel de keuze uit volwaardige hoofdgerechten als uit kleine gerechtjes om te delen. Qua stijl heel werelds. Hier eet je Mexiaanse fajita’s, Amerikaanse burgers, Koreaanse ramen maar ook sushi of calamares met verse tartaar. Veel stijlen dus, maar wel stuk voor stuk heel smakelijk gebracht.