WIN JE EIGEN HOTEL

Wauw! Onze Oostende Facebookpagina heeft meer dan 50.000 likes... 

Om dat te vieren willen we een van onze volgers het weekend van zijn/haar leven bezorgen. We geven immers een volledig hotel weg voor 1 nacht. Nodig dus al je vrienden en familie uit voor een ongelooflijk weekend samen in Oostende!

>> KLIK HIER <<

Kindvriendelijke events in Oostende

De zee met kinderen, heerlijk! Zandkastelen bouwen, om het eerst bij het water, zo veel te zien en nog meer te doen! Oostende is bijzonder kindvriendelijk. 

Zandsculpturenfestival Sterren

Zeeheldenplein

18/06 tot 04/09

Dinos Alive

Kursaal Oostende

29/06 tot 04/09

Shoppen in Oostende

Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. Bovendien zijn in Oostende de winkels open op zondag (altijd!).

Eten en drinken

Oostende heeft een breed aanbod aan restaurants en leuke plekken om te eten. Van de beste Noordzeevis en mosselen, tot heerlijke wafels en koffie.

Heel het jaar door

Oostende is een stad met een rijke geschiedenis. Loop in de voetsporen van James Ensor en Marvin Gaye of duik in het maritieme verleden van de stad.

Travelbloggers over Oostende

Verschillende (inter)nationale travelbloggers bezoeken Oostende. Wij vroegen hun 5 favoriete plekjes in onze stad aan zee.

Boek hier uw verblijf

Bijvoorbeeld: 2016-09-01
Bijvoorbeeld: 2016-09-01

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen