HotelCheques

Trakteren op een vakantie naar Oostende? Dat is pas een goed idee! Met de HotelCheque verwen je vrienden, familie of iedereen die je maar wil met een verblijf in Oostende. In De Stad aan Zee valt er immers altijd iets te beleven. 

Elke cheque heeft een waarde van 25 euro. Je bepaalt zelf hoeveel je er aankoopt voor jouw cadeaudoosje.

Hoe koop ik HotelCheques?

Aan de balie bij Toerisme Oostende

Kom langs bij Toerisme Oostende vzw (Monacoplein 2, 8400 Oostende) en bestel je HotelCheques ter plaatse. Je krijgt ze meteen mee in een leuk cadeaudoosje. Cheques zijn twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Opgelet! Betaling uitsluitend met bankkaart.

Wens je een grote bestelling te doen? Bestel de cheques dan online, dan liggen deze na 48 uur klaar voor jou. Heb je ze sneller nodig? Stuur dan een mailtje naar info@visitoostende.be

Bestel je cheques makkelijk online via deze pagina! Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende of voor verzending met de post. 

Kies je voor ophaling, dan liggen deze voor jou klaar 48 uur na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen wij de cheques niet meegeven. Koos je voor verzending? De cheques komen zo snel mogelijk jouw richting uit.

Europe
1 stars
2 stars
3 stars
4 stars

Dreigen je cheques te vervallen?

Geen nood, we kunnen de cheques éénmalig verlengen voor drie maanden. De drie maanden gaan in vanaf de uiterste geldigheidsdatum die je rechtsonder op de cheque vindt. Verlengen kan enkel door met de cheques naar Toerisme Oostende te komen. Dit kan dus niet via mail of online.