U bent hier

Ontbijten in Oostende

Lekker gaan ontbijten blijft voor iedereen een uniek verwenmoment. Laat je verrassen door het ruime aanbod aan Oostendse adresjes voor een heerlijk ontbijt en begin je dag als een koning(in)!

De leukste ontbijtplekjes in Oostende

01

CultuurCafé De Grote Post

CultuurCafé gebruikt zo veel mogelijk biologische en lokale producten. Daar waar mogelijk werken ze samen met lokale producenten waardoor ze de ecologische voetafdruk verkleinen. Een uitzondering is echter hun koffie, maar die is dan wel biologisch & fairtrade!

Lees meer
02

Patisserie Caruso

Caruso staat voor heerlijke patisserie of lekker vers brood. Je kan er gezellig ontbijten, brunchen of simpelweg genieten van een lekker stukje gebak.

Lees meer
03

Marcelline

Bij Marcelline kan je lekker onthaasten bij een heerlijke ontbijtje, een lichte lunch of dampende kop koffie met taart of een speciaal pintje! Kom eens langs, en je zal zien dat met tijd en boterhammen alles in orde komt!

Lees meer
04

Baristas No75

Bij Baristas No75 krijg je koffie volgens de kunst, in een industrieel maar sfeervol kader. Deze koffiebar kan je zeker en vast ook verleiden met een ontbijt, verse bio- en welness kruidenthee van het huis Samova of dagverse zoetigheden zoals taart en homemade brownies.

Lees meer
05

De Zoete Zonde

De Zoete Zonde laat de klanten graag "zondigen" aan hun "zoetigheden" die ze met hart en ziel klaarmaken uit de beste producten. Krijg je na het ontbijt niet genoeg van al het lekkers? Dan kan je jouw favorieten gewoon meenemen uit de toonbank van de winkel en thuis nog even nagenieten.

Lees meer
06

Cappuccino

Sinds tientallen jaren is tearoom Cappuccino een gevestigde waarde in de Kapellestraat. Tot 11.30 kan men er terecht voor een van de overheerlijke ontbijtformules, waaronder een English Breakfast of luxe-ontbijt met bubbels.

Lees meer
07

De Familie Jansen

De Familie Jansen is op zondag enkel open voor reservaties van een brunch om u tegen te zeggen. Een fijne collectie stoelen, een opvallende toog, een geïnspireerde koffie- en theekaart en misdadig lekker gebak zorgen voor een totaalervaring die je niet snel zal vergeten.

Lees meer

Lekker ontbijten kan je ook in vele hotels in Oostende. Ook als niet-hotelgast ben je meer dan welkom om te genieten van de uitgebreide buffetten. 

TIP: Ontbijt aan huis

Bakkerij DeCock

Niks gezelliger dan samen ontbijten. En wat als je daarvoor helemaal het huis niet uit moet? Bakkerij Decock, warme artisanale bakkerij sedert 1855, levert heerlijk ontbijt aan huis! Fijne patisserie en pralines uit eigen chocolade-atelier zorgen voor een perfecte start van de dag.

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen