#ikkoopinoostende-cheques

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor vrienden en familie? De #ikkoopinoostende-cheque is een verzameling cadeaubonnen van niet één maar meerdere Oostendse zaken. Je kan de bon gebruiken bij alle deelnemende lokale handelaars en dit zowel in kledingzaken als kappers, schoonheidssalons, fietsenwinkels,… Makkelijk, snel en origineel. Kortom, je geeft een dagje winkelen in Oostende cadeau!

Elke cheque heeft een waarde van 25 euro. Je bepaalt zelf hoeveel je er aankoopt voor jouw cadeaudoosje.

Black Friday: voeg hieronder het aantal cheques in dat je wenst aan te kopen (de gratis cheques worden automatisch toegevoegd)

Waarom de #ikkoopinoostende-cheque?

  • Laat jezelf, vrienden, familie of kennissen verrassen door het ruime aanbod in Oostende
  • Een origineel cadeau voor shopliefhebbers
  • Ruime keuze aan deelnemende handelaars

Hoe koop ik de #ikkoopinoostende-cheque?

Aan de balie bij Toerisme Oostende

Kom langs bij Toerisme Oostende vzw (Monacoplein 2, 8400 Oostende) en bestel je #ikkoopinoostende-cheques ter plaatse. Je krijgt ze meteen mee in een leuk cadeaudoosje. Cheques zijn een jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Opgelet! Betaling uitsluitend met bankkaart.

Wens je een grote bestelling te doen? Bestel de cheques dan online, dan liggen deze vanaf 2 december 2022 klaar voor jou. Heb je ze sneller nodig? Stuur dan een mailtje naar info@visitoostende.be

Bestel je cheques makkelijk online via deze pagina! Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende of voor verzending met de post. 

  • Kies je voor ophaling?

Dan liggen deze voor jou klaar vanaf 2 december 2022. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen wij de cheques niet meegeven. 

  • Koos je voor verzending? 

De cheques worden aangetekend verstuurd en komen zo snel mogelijk jouw richting uit.