Late Night Shopping

Op vrijdag 15 mei openen meer dan 150 winkels in het Oostendse centrum hun deuren tot 21.00 uur. Denk daarnaast aan: animatie, food and drinks, muziek en meer!

lees meer

Oostendse Tommy Hilfiger voorbeeld voor Europa

Kledingszaak Tommy Hilfiger, in de Kapellestraat, is helemaal vernieuwd en geldt voortaan als voorbeeld voor alle andere Hilfiger-shops in Europa.

lees meer

20 November 2014
Nieuw in Oostende: Desigual

Een stukje Barcelona in Oostende. Zo zou je de nieuwe winkel van Desigual in de Adolf Buylstraat kunnen omschrijven. Het hippe, Spaanse merk - met hoofdkantoor in Barcelona - verovert al enkele jaren de wereld met haar opvallende stijl. En dus kon Oostende shoppingstad niet uitblijven.

lees meer

#MODEinOOSTENDE

De zomer is in volle gang, we hebben al een fair share of sunshine gehad en Belmodo bereidt zich voor op hét mode-event van de zomer #MODEinOOSTENDE! Kom jij nog compleet uit de lucht gevallen? No biggie! Ik geef je snel even een spoedcursus. In samenwerking met toerisme Oostende organiseren we deze zomer op zaterdag 23 augustus en zondag 24 augustus #MODEinOOSTENDE. Speciaal voor jou hebben wij een parcours uitgestippeld met alle fashion en gastronimische hotspots om jou een top shoppingweekend te bezorgen! Elke deelnemende winkel voorziet dan ook een extraatje voor all you Belmodo lovers.

lees meer

De Ensorgalerij blinkt weer!

De Ensorgalerij is opnieuw stellingenvrij! De werken aan één van de pronkstukken in het Oostendse stadscentrum zijn grotendeels achter de rug. De officiële opening van de volledig afgewerkte galerij is voorzien ten laatste eind mei.

lees meer

17de eeuwse kapel wordt hippe kledingzaak

De Adolf Buylstraat is een hippe kledingzaak voor jongeren rijker: America Today. De winkel brengt collecties die verwijzen naar de Amerikaanse sports- en collegewear. Casual, hip, en relax zijn kernwoorden van America Today. Geïnspireerd door mode en trends op de Amerikaanse campussen. Het resultaat is een mix van Amerikaanse stijlen die perfect aansluit bij de wensen van studenten.

lees meer

Shoppen in Oostende (ook op zondag)

Op zoek naar kinderspeel­goed? Haute-couture voor mannen? Ongetwijfeld vind je het in Oostende. In ‘de Kapellestraat’ -de bekendste winkel­wandel­straat van Oostende, vind je de meeste grote winkelketens. Ben je op zoek naar iets speciaal? In de Adolf Buylstraat (ook autovrij) vind je de meer exclusievere boetieks. Maar duik zeker één van de vele zijstraatjes in en ontdek nog meer leuke winkels. (Of ga op verkenning in de Belle Epoquewijk ‘Petit Paris’ en de Alfons Pieterslaan.)

lees meer

Winkelstraten

Een overzicht van de Oostendse winkelstraten.

lees meer
SluitenX
City Pass 200% Oostende 200% OOSTENDE Makkelijk en voordelig Oostende ontdekken
Meer info