Menu

U bent hier

Fietsen en wandelen

Gratis geleide wandelingen tijdens de kerstvakantie

In de kerstvakantie kan je opnieuw genieten van enkele gratis geleide wandelingen. Een gids neemt je mee op sleeptouw door Oostende. De wandelingen zijn gratis, maar reserveren is aan te raden.

Lees meer

Digitale wandelingen

Met een iPod wandel je via een handig kaartje van het ene punt naar het andere. De audiogids vertelt je tijdens het wandelen alles wat je moet weten over Oostende en de achtergrondinfo bij jouw wandeling naar keuze.

Op stap met de Belgian Coast Greeters

De ‘Belgian Coast Greeters' zijn enthousiaste vrijwillige gidsen die houden van hun Kustgemeente en graag nieuwe mensen willen ontmoeten. Ze verzorgen een programma op maat van de gastbezoeker. Maak een afspraak met een inwoner van de stad die je wenst te bezoeken en bespreek met hem/haar wat jullie samen wensen te beleven. Je ziet Oostende door zijn ogen en dus ook vanuit een andere invalshoek en maakt zo alleen of met een groepje een onvergetelijke wandeling. 

Ja, ik wil op stap met een greeter!

Wandeling: Koninklijk Groen

Ontdek enkele groene plekken in Oostende tijdens de luswandeling 'Koninklijk Groen' van zo'n 9 kilometer. Je kunt de wandeling hier gratis downloaden

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen