Op stap met een Belgian Coast Greeter

Ontdek Oostende op een unieke manier met een Belgian Coast Greeter. Greeters zijn vrijwilligers die houden van hun stad en graag hun bezoekers op sleeptouw nemen. En dit helemaal gratis!

Laat je verrassen door hun verhalen, verborgen parels van de stad en leuke adresjes aan de Belgische kust.

Wil je graag op stap met een Belgian Greeter in Oostende? Vul dan onderstaand formulier in (minimaal 10 tot 14 dagen op voorhand).

Leer de Belgian Coast Greeters kennen:

Erik

"Ik ben een geboren en getogen Oostendenaar.
Ik neem je graag mee op sleeptouw langs sites en plekjes die niet worden vermeld in de meeste reisgidsen. Als het enigszins mogelijk is, leer ik je garnalen pellen en laat ik je proeven van een Oostendse “Keyte” en een ‘totje’…"

Linda

"Ik ben geboren en opgegroeid in Oostende. Na mijn studies heb ik vaak in het buitenland gewerkt. Vandaar dat ik dan ook meertalig ben. Woon dicht bij zee… Mijn affectie voor mijn lievelingsplekjes wil ik op bezoekers overbrengen. Van alle plekjes, zowel in de stad als op de Oosteroever, maakte ik een rondleiding op, om zo in twee uur mijn passie voor mijn stad en de zee over te brengen. Ook de vissers worden niet vergeten in mijn verhaal alsook Ensor en Spilliaert, hoe zij Oostende ervaarden komt terug tot leven in hun werk. Oostende is een mix van mensen, elk met zijn eigen gewoontes of habitudes, zoals de Franstaligen dat zeggen. Als local leer ik de mensen Oostende op een heel andere manier kennen."

Vraag hieronder je gidsbeurt met greeter aan:

Form