In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

U bent hier

Het Groen Lint

Deze fietskaart is tijdelijk gratis verkrijgbaar in het kader van de #ookditisoostende-campagne om het publiek meer te spreiden over het grondgebied Oostende. Deze tijdelijke aanbieding loopt tot en met 18/04/2021, zolang de voorraad strekt. 1 exemplaar per gezin/bubbel.

Bekijk hier een gratis PDF versie van de route

Fietstocht van 35km langs de groene buffer rond Oostende.
Oostende is de Stad aan Zee maar tegelijk ook meer dan zee alleen: Oostende is verrassend groen! Belangrijk, want groen is één van de factoren die de aantrekkelijkheid van je woonomgeving bepalen. Oostende investeert erg in groen, en alle investeringen van de Stad komen samen in het Groen Lint: een visie op groen in de stad, waarbij bestaande en nieuwe groengebieden in de stadsrand met elkaar verbonden worden, zoals een kralenketting met 15 kralen. Het fiets- en voetgangerspad (van 35 km) rijgt de 15 kralen aan elkaar en vormt zo letterlijk een groen lint dat Oostende omsluit.

Je kunt de kaart voor slechts €3 ophalen bij Toerisme Oostende of bestellen via https://shop.westtoer.be/nl/product/groen-lint-oostende-fietsroute

Locatie

Monacoplein 2
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

Standaard prijs:
€3

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen