In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige binnenstad.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

U bent hier

Kapitein Panekazak: jouw maritieme gids door Oostende

Oostende heeft er een nieuwe stadsgids bij: kapitein Panekazak van de Mercator. Samen met zijn twee scheepsmaten, een boegmossel en een maritieme beterweterschapper, neemt hij je tijdens deze unieke audiotour mee naar de mooiste en interessantste plekjes van de stad. Maar het is niet gewoon bezoeken, ah nee, het is beleven. Want wat je misschien nog niet wist, is dat de Mercator ook in het verleden kan duiken en zijn kanonnen gebruikt om vervuiling te bestrijden. Duik mee onder in een hoorspel dat Oostende op een hele nieuwe manier laat zien, maar vooral horen. Ideaal voor matrozen tussen 8 en 12 jaar. Deze applicatie kan gratis gedownload worden via de App Store of Google Play. Unlock de wandeling via een aankoop in de App Store voor € 5,49 of haal een gratis voucher op bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2).

Locatie

Monacoplein 2
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

Standaard prijs:
€5.49
Deze applicatie kan gratis gedownload worden via de App Store of Google Play. Unlock de wandeling via een aankoop in de App Store voor € 5,49 of haal een gratis voucher op bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2).

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen