Wil jij Oostende bezoeken met een groep of vereniging? Oostende vormt het ideale decor voor een unieke ervaring in groep. De mogelijkheden zijn divers en worden telkens op maat uitgewerkt. Ontdek hieronder alle mogelijkheden!

  • Activiteiten
  • Boottochten
  • Bezoek een unieke locatie
  • Wandelen en fietsen
  • Groepsrestaurants

Activiteiten

Welkom in het hart van Oostende, waar avonturen wachten om ontdekt te worden! We bieden een breed scala aan leuke groepsactiviteiten om je bezoek onvergetelijk te maken. 

Boottochten

Stap aan boord voor een onvergetelijke reis over de glinsterende golven van Oostende! Ontdek de kustlijn vanuit een nieuw perspectief, terwijl je geniet van de zeelucht en de prachtige vergezichten.

Bezoek een unieke locatie

Stap binnen en laat je verrassen door de verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden.

Wandelen en fietsen

In Oostende kunnen groepen genieten van een overvloed aan leuke wandelingen, met een handig wandelplannetje of applicatie die je op weg helpen. Ook voor fietsliefhebbers zijn er tal van opties om te genieten van de verfrissende zeelucht en de weelderige polders.

Groepsrestaurants

Oostende heeft een ruim aanbod aan restaurants. De Oostendse gastronomie is bovendien uiterst divers en van een hoog niveau. Er zijn ook heel wat restaurants die jouw groep graag ontvangen voor een lunch of diner.