Strandactiviteiten

Locatie

Koningin Astridlaan 7
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

Groepen vanaf 12 personen:
€42,35 per persoon

Powerkiting

Het powerkiten is één van de spectaculairste varianten van de vliegersport. Deze kites zijn matrassen die met twee lijnen bestuurd worden. Het oppervlak van deze matrassen wordt gekozen in functie van de windsterkte.

Nadat de monitoren u de werking van de kite uitgelegd hebben is het aan u de theorie in praktijk om te zetten. Slaagt u erin de kites rakelings over de grond te laten scheuren zonder ze te laten crashen? Het is heerlijk om de kracht van de wind in uw handen te voelen!

Problemsolvers

Tijdens deze sessie krijgt uw team een aantal probleemsituaties voorgeschoteld.

Bijvoorbeeld: drie balken in de vorm van een A gesjord. Aan het bovenste punt van de A zijn vier touwen vastgemaakt die de teamgenoten vasthouden en zo trachten de A rechtop te houden. Eén teamgenoot neemt plaats op de dwarse balk van de A. De teamgenoten moeten nu trachten de A te laten wandelen zonder dat de teamgenoot van de dwarse balk valt. Communicatie en een goede dosis teamspirit mogen hier niet ontbreken!

Strandsport

Het concept strandsport biedt het ideale alternatief tijdens een windloze dag. Daag uw collega’s uit tijdens een partijtje Archery Tag, Bumperball, Beach volley, Catch ball, Tjoek ball, enz.


Halve dag strandactiviteiten (max. 2u30): €42,35 p.p. Min. aantal deelnemers: 12 personen.
Volledige dag strandactiviteiten (5u): €70,18 p.p. Min. aantal deelnemers: 12 personen.