Elf Oostendse restaurants presenteerden op zondag 17 oktober vol trots hun
ambachtelijk gemaakte garnaalkroketten. Maar geen winnaar zonder proevers,
dus  het publiek stemde mee op de gouden garnaalkroket, terwijl een professionele jury
van Gault&Millau en Knack Weekend ook hun favoriet bekroonde.
Proeven, genieten, kiezen! 

Top 3 professionele jury

Maak kennis met de top drie gekozen door Gault&Millau en Knack Weekend!

Top 3 publieksjury

Ook bezoekers van het Garnaalkrokettenfestival stemden volop op hun favoriete garnaalkroket!

KREVET: een hoppige zet bij je garnaalkroket

Geen betere compagnon de route dan een biertje bij kraakverse Oostendse garnaalkroketten.

De Oostendse stadsbrouwerij ’t Koelschip ontwikkelde samen met topchef Kobe Desramaults een passend en rasecht Oostends bier. KREVET is een witbier op basis van wildgeplukte lokale kruiden en frisse citrustoetsen. Puur natuur, want KREVET is ambachtelijk gebrouwen met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van smaak- of kleurstoffen. Dankzij een alcoholpercentage van 5% is KREVET de ideale dorstlesser voor elke levensgenieter au bord du mer.

Huisgemaakte garnaalkroketten in Oostende

Het garnaalkrokettenfestival 2021 gemist en wil je toch graag genieten van heerlijke, Oostendse garnaalkroketten? Hieronder een overzicht van alle restaurants die zelf hun verse, Oostendse garnaalkroketten bereiden.