Agenda

Boek- en Woordfestival 'WoordZee'

Wanneer:
zo 24 sep 2017

Vzw WoordZee organiseert voor het eerst een sfeervol, laagdrempelig poëziefestival voor jong en oud op de Oostendse Groentemarkt. Op het podium staan zowel lokale als nationale dichters zoals – uniek! – de drie Belgische Dichters des Vaderlands: Charles Ducal, Laurence Vielle & Els Moors (om 15.30 u.). Verder zijn er ook workshops, theatervoorstellingen en een boekenmarkt. I.s.m. Stad ...

Lees meer

Geleide wandeling The Crystal Ship

Wanneer:
zo 24 sep 2017

Tot 24 september 2017 kan je elke zondagmorgen om 10.30 uur deelnemen aan een geleide wandeling in het kader van 'The Crystal Ship'. Een gids neemt je mee op sleeptouw zodat je zowel de nieuwe werken als deze van de vorige editie kan bewonderen. Praktisch: de wandeling duurt 2,5 uur.

Lees meer

PREMIERE: FLUUT

Waar:
CC De Grote Post
Wanneer:
zo 24 sep 2017

Wat moet je doen om écht goed te doen? Niemand die het weet … Van jongs af aan worden we geconfronteerd met een wereld waarin snel geoordeeld wordt. Dit is zwart, dat is wit. Punt. Maar er zijn vooral veel tinten grijs, veel meer dan vijftig zelfs! 

Lees meer

DE DRIESTUIVERSOPERA

Waar:
CC De Grote Post
Wanneer:
vr 29 sep 2017

Een opera van luizen in de pels
Van hen die op hun centen letten
En tegelijk hun messen wetten.

...

Lees meer

The Dublin Legends

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 30 sep 2017

THE DUBLINERS VERDER ALS THE DUBLIN LEGENDS Sommige bands zijn onsterfelijk. Toen John Sheahan, voorman van de fameuze Dubliners, in 2012 aankondigde te stoppen met de band, leek het doek definitief te zijn gevallen voor de meest legendarische Ierse folkgroep aller tijden. Maar de andere leden dachten daar anders over en gingen met veteranen Sean Cannon en Eamonn Campbell verder. Wel onder ...

Lees meer

TXT-UURTJE XL

Waar:
CC De Grote Post
Wanneer:
zo 1 okt 2017

Voor het eerste voorleesuurtje van het seizoen gaan we extra large. We vroegen aan een aantal bekende stemmen om hun favoriete kinderboeken uit te kiezen. Actrices Joke Emmers ('Callboys', 'Beau Séjour'), Jasmijn Van Hoof ('Familie'), radiostem Heidi Lenaerts (Klara) en andere bekende voorlezers wekken verschillende personages tot leven. 

Lees meer

Trouw & Trends Oostende

Wanneer:
zo 1 okt 2017

Dit najaar zal Trouw & Trends Oostende plaatsvinden… Tal van standhouders verwelkomen u op 1 oktober in Thermae Palace. Alle facetten van een huwelijk komen aan bod: mode, DJ's, animatie, bloemen, juwelen, fotografie, enz. Deze specialisten bieden u de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Bespreek met hen uw wensen en dromen en laat u verrassen!

Lees meer

'T IS ALTIJD WAT IN MIJN HABITAT

Waar:
CC De Grote Post
Wanneer:
zo 1 okt 2017

Grrroaaaaaar! Oehoe! Piep piep piep! Radio Oorwoud, het knotsgekke radioprogramma, komt naar Oostende! Zet je schrap voor rappende nijlpaarden, zeurende pinguïns en protjeslatende capibara’s.

Lees meer

Riverdance 21

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
vr 6 okt 2017

Al meer dan 21 jaar is er niets dat de energie, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance evenaart. Oude en nieuwe fans zullen niet alleen genieten van de vertrouwde elementen, maar zullen ook worden op sleeptouw genomen en betoverd door de vele nieuwe elementen van de show.

Lees meer

Umberto Tozzi

Waar:
Kursaal Oostende
Wanneer:
za 7 okt 2017

De Italiaanse Superster Umberto Tozzi verkocht meer dan 32 miljoen platen en is zowel in Italië als in de rest van de wereld een absolute superster. Met hits als 'GLORIA', 'TI AMO' EN 'GENTE DI MARE' heeft hij een aantal onvergetelijke klassiekers in zijn repertoire. 'TI AMO' stond maar liefst zeven maanden op nummer één in de Italiaanse hitparade en met 'GLORIA' scoorde Tozzi een wereldhit.

Lees meer

Pagina's