Restaurant SAVARIN is al jaar en dag een culinaire referentie in Oostende. In december 2017 hebben ze restaurant SAVARIN overgenomen, de nodige adrenaline toegediend, zijn ze heel vereerd met de mooie feedback van de klanten op zowel gerechten, interieur, relax-gevoel en beleving. Dit is de boost die hun dagelijks aanzet om met passie en overtuiging onze gewaardeerde klanten te mogen bedienen. De Chef Jeremy MAGY, gestart in 2019 als sous-chef en op basis van zijn gevoel voor creativiteit, innovatie en vooral een niet te miskennen ambitie, dynamiek en goesting, was het voor hun een no-brainer om Jeremy te laten doorgroeien als chef en dit gebeurde in april 2022. Dit weerspiegelt zicht in een gigantische creativiteit op het bord met een pittoreske touch. De glamoureuze setting en meesterlijke creaties zullen uw zintuigen overuren doen kloppen. Ze versterken dit ganse verhaal met een heel mooi aanbod aan wijnen, gezellig kader en het adembenemende zeezicht. Als we daar nog een fantastische zonsondergang bij krijgen, is het eindeloos genieten.