Eten en drinken

Brasserie Albert

De Brasserie verwacht U voor een lunch, snack of diner. Ook voor een gewone koffie kan je hier terecht. De eenvoudige maar aantrekkelijke kaart laat toe U alleen dagverse top-kwaliteit te bieden.

Lees meer

Manuscript

Bruine kroeg in het hart van de Montmartre wijk, de uitgaansbuurt rond het Casino-Kursaal. Maandelijks optredens van nationale en/of internationale bands.

Lees meer

Picobello

Voor een uitgebreid assortiment van heerlijke zelfbereide Italiaanse gerechten, moet je bij Picobello zijn. Om mee te nemen of om ter plaatse te degusteren.

Lees meer

La Vie

De met passie en liefde samengestelde kaart van tapas, versnaperingen en sushi zorgt voor een nieuw en verrassend concept in Oostende. In La Vie kan je ook terecht voor overheerlijke cocktails of wijnen van over de ganse wereld. Wil je toch liever iets sterker? Vraag dan zeker naar de met zorg gekozen selectie van Gins en Whiskeys.

Lees meer

Cappuccino

Sinds 20 jaar is tearoom Cappuccino een gevestigde waarde in de Kapellestraat. In 2018 onderging de zaak een volledige metamorfose en vandaag is het een hedendaagse topper in de winkelstraat. Tot 11.30 kan men er terecht voor een van de overheerlijke ontbijtformules. De keuken is de ganse dag open en op de kaart kan men naast croque monsieurs ook verse salades en diverse pastas al dan niet vergezeld met frietjes terugvinden. Bij een namiddagje shoppen hoort een verse wafel of pannenkoek van...

Lees meer

Marina

Opgericht in 1973, werd de Marina meteen een vaste waarde van de Italiaanse keuken. Enkele jaren later bekroond met het label "ristorante italiano" is er geen twijfel meer mogelijk. Het label wordt namelijk uitgereikt door de fijnproevers van de Italiaanse overheid zelf aan de Italiaanse ristoranti die de Italiaanse culinaire traditie in het buitenland in ere houden.

Lees meer

Bistro Mathilda

Bistro Mathilda is gehuisvest aan de rand van het Leopoldpark, op een boogscheut van het Casino-Kursaal. De bistro dankt zijn naam aan het bekende beeld van George Grard, "De Zee", alias "De Dikke Mathilde". ...

Lees meer

Savarin

Restaurant Savarin is al jaar en dag een referentie in het culinair genieten met schitterend zeezicht in Oostende. Met zijn glamoureuze setting en meesterlijke kaart kloppen uw zintuigen meer dan overuren. Sinds december 2017 heeft Savarin nieuwe eigenaars en werd het interieur volledig gerenoveerd. Met chef Thierry De Clerck, die deel uitmaakt van “Compagnon de la Toque Blanche”, aan het fornuis kan je hier zeker zijn van een heerlijke culinaire ervaring. Hij tovert schitterende gerechten...

Lees meer

Lobster

Tegenover het Casino-Kursaal van Oostende bevindt zich 'Lobster' met chef Joost Nollet, de specialist in het bereiden van de Kardinaal van de zee. Joost en zijn echtgenote, Françoise, brengen U een uitgebreid aanbod van verse kreeft, Canadese en Europese, alsook fruits de mer en enkele visgerechten.

Lees meer

Mange-Tout

Mange-Tout brengt toegankelijke gastronomie met respect voor de seizoenen. Ook minder gekende vissoorten staan op het menu. Exclusieve maar toegankelijke wijnkaart. Door het warme interieur kunt u rustig genieten van een huiselijke sfeer. Ook zonaanbidders kunnen genieten op ons terras en hun smaakpapillen wakker schudden met een originele aperitief. Ambassadeur van http://www.hetlekkerewesten.be.

Lees meer

Pagina's