Eten en drinken

Marina

Opgericht in 1973, werd de Marina meteen een vaste waarde van de Italiaanse keuken. Enkele jaren later bekroond met het label "ristorante italiano" is er geen twijfel meer mogelijk. Het label wordt namelijk uitgereikt door de fijnproevers van de Italiaanse overheid zelf aan de Italiaanse ristoranti die de Italiaanse culinaire traditie in het buitenland in ere houden.

Lees meer

Savarin

Restaurant Savarin is al jaar en dag een referentie in het culinair genieten met schitterend zeezicht in Oostende. Met zijn glamoureuze setting en meesterlijke kaart kloppen uw zintuigen meer dan overuren. Sinds december 2017 heeft Savarin nieuwe eigenaars en werd het interieur volledig gerenoveerd. Met chef Thierry De Clerck, die deel uitmaakt van “Compagnon de la Toque Blanche”, aan het fornuis kan je hier zeker zijn van een heerlijke culinaire ervaring. Hij tovert schitterende gerechten...

Lees meer

Lobster

Tegenover het Casino-Kursaal van Oostende bevindt zich 'Lobster' met chef Joost Nollet, de specialist in het bereiden van de Kardinaal van de zee. Joost en zijn echtgenote, Françoise, brengen U een uitgebreid aanbod van verse kreeft, Canadese en Europese, alsook fruits de mer en enkele visgerechten.

Lees meer

Toi Moi et la Mer

Visbrasserie met zicht op zee langs de promenade aan het strand. Noordzeevis recht van de zee op het bord. Zalig terras om te genieten bij zonsondergang. Menu's, suggesties en over de middag lunch. Ambassadeur van http://www.hetlekkerewesten.be.

Lees meer

Brasserie Albert

De Brasserie verwacht U voor een lunch, snack of diner. Ook voor een gewone koffie kan je hier terecht. De eenvoudige maar aantrekkelijke kaart laat toe U alleen dagverse top-kwaliteit te bieden.

Lees meer

Histoires d'O

Authentieke, inspirerende vintage brasserie en terras met een moderne twist. Befaamd om zijn aperitiefhapjes en tapas, geliefd voor de heerlijke cocktails en uitgebreide ginkaart.

Lees meer

Kombuis

We kunnen het kort houden: dit is de plek waar je de lekkerste mosselen kan eten. Het is er altijd full-house, maar dat hoort erbij. Net zoals het curieuze interieur!

Lees meer

Grand Café Du Bassin

Creatieve keuken in combinatie met klassieke gerechten. In Le Bassin wordt niets aan het toeval overgelaten. Zaakvoerder en chef Tom Vanhaecke kiest resoluut voor kwaliteit, zowel op uw bord als in de bediening.

Lees meer

La Moulinière

Mosselen op 40 verschillende manieren bereid.

Lees meer

La Piazza

In het strak, smaakvol ingericht restaurant geniet u van zuiderse gerechten en stoofpotjes van vlees, gevogelte, vis, zeevruchten of groenten, opgediend met in huisgemaakte pasta, risotto, gnocci, aardappeltjes of brood.

Lees meer

Pagina's