Happy Mappy kleurplaat Oostende

Deze levensgrote kleurplaat omvat alle Oostendse highlights. Op een grootte van maar liefst 69,4 cm x 100,2 cm ontdek je alle hoekjes en kantjes van de stad. Spot jij de zeehondjes, James Ensor, de surfende garnalen of die heerlijke pot mosselen? Ook onmiskenbare landmarks als de Rock Strangers, het Bloemenuurwerk, Kursaal Oostende en het Thermae Palace Hotel staan op de kaart. Deze kleurplaat zit vol verrassingen en is een uniek collectors item!

Prijs: € 12,00

Hoe bestellen?

  • Aan de balie bij Toerisme Oostende

Kom langs bij Toerisme Oostende vzw (Monacoplein 2, 8400 Oostende) en koop de kleurplaat ter plaatse. De kleurplaat zit in een speciale envelop verpakt. Opgelet! Betaling uitsluitend met bankkaart.

  • Bestel de kleurplaat makkelijk online via deze pagina! Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende of voor verzending met de post. 

Kies je voor ophaling, dan ligt de kleurplaat voor jou klaar 48 uur na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen wij de bestelling niet meegeven. Koos je voor verzending? De kleurplaat komt zo snel mogelijk jouw richting uit. De kleurplaat zit in een speciale envelop verpakt.