Vacature: Stage Evenementen

Wij doen in events. Niet zomaar events. We creëren extra toerisme en beleving in en rond Oostende. Met oog op de toekomst nemen we hiervoor graag een stagiair(e) Evenementen onder onze vleugels om de kneepjes van het vak aan te leren.

Heb je zin om deel uit te maken van organisaties zoals The Crystal Ship (het grootste streetartfestival van België), DS Podcastfestival (Winnaar B2C BEA Award 2022), Garnaalkrokettenfestival (Winnaar BEA Award 2022) en Filmfestival Oostende?

Als stagiair(e) Evenementen ben je: 

  • Een manusje van alles. Je bent handig en fysiek in staat om mee te helpen met de op- en afbouw van onze evenementen. Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook zelfstandig aan de slag. Je hebt een hands-on mentaliteit en deinst niet terug voor occasioneel weekendwerk. Echte eventmanagers doen trouwens niet mee aan 9 to 5 ;) 
  • Ook Murphy heeft voor jou geen geheimen meer! Naast het creatief zoeken naar oplossingen, kan je goed overweg met stressvolle situaties. 
  • Vervolgens kan je jezelf ook identificeren als een administratieve duizendpoot en kent het office pakket voor jou geen geheimen meer. 
  • Tot slot kom je terecht in een open en motiverende bedrijfscultuur waar iedereen zichzelf kan zijn en waar er dagelijks verse soep en koffie te verkrijgen valt.

Wil je als toekomstig eventmanager bijleren van een award-winning team?

Aarzel dan niet om je cv + korte motivatie door te sturen naar pieter@visitoostende.be