7 keer mosselen eten in Oostende

Mosselen eten aan zee is altijd een goed idee. Wij gingen via een bevraging op onze Facebookpagina op zoek naar de beste adresjes om mosselen te eten in Oostende. Ontdek hier de favoriete mosselrestaurants van onze fans.

De Kleine Garnaal

Wie houdt van klassieke mosselen plant best zo snel mogelijk een tripje richting De Kleine Garnaal. Ook hier vormen verse groenten, goede mosselen en een heel klein beetje geduld al jaren de gouden succesformule. “Veel verser vind je ze niet!”

Meer informatie

Mac Moules

Mac Moules, dat is seafood rock 'n roll style! Gulle porties mosselen en seafood burgers in een volkse setting. Het ideale restaurant om te genieten van Oostende, de zee en de congé. 'Seafood is for everybody'. Daarom kiest Mac Moules voluit voor gulle porties mosselen en stevige seafood burgers in…Meer informatie

Ocean

Een vast adres voor al wie verzot is op dagverse mosselen. Hoe je die het beste klaarmaakt? De chef van Ocean verklapt ons zijn truc: “Wij koken op een heet inductiefornuis. Je mosselen zijn immers het lekkerst als ze heel warm en kort klaargemaakt worden.”

Meer informatie

La Moulinière

Hier worden de mosselen op 40 verschillende manieren bereid. Een bezoekje waard voor wie dit lekkere gerecht wil (her)ontdekken!

Meer informatie

De Markt

De Markt is een restaurant in het hartje van Oostende. Het is er gezellig zitten, zowel binnen als buiten op het grote zonneterras. Hun vispannetje kreeg ooit een 10/10 score van Luc Bellings en ook de mosselen zijn hier om duimen en vingers bij af te likken. Ze maken ze hier op vier verschillende wijzen, aan jou de keuze!

Meer informatie

De Amandine

Naast de klassieke mosselbereidingen vind je hier ook 'Mosselen Amandine' op de kaart. Deze specialiteit van het huis wordt bereid met kreeftensaus en room. Wie kan daar aan weerstaan?!

Meer informatie

Mosselhuis

Het Mosselhuis is een klein no-nonsense eetcafé waar je geniet van mosselen en vis volgens aanvoer. Het donkere, ouderwetse, maar gezellige interieur is de vaste stek van veel Oostendse vissers. Op de kaart vind je mosselen, slibtongen, kabeljauw, roggebollen, garnaalkroketten, tomaat garnaal,…Meer informatie