Menu

U bent hier

Bloemenwinkels in Oostende

Een handig overzicht van bloemenwinkels in Oostende vind je hier!

Fleur de Lies #greenlover

Christinastraat 50

Bij Fleur de Lies #greenlover staan eigenzinnigheid, originaliteit en vernieuwing centraal en dit telkens in combinatie met de wens van de klant. Ze streven naar een onberispelijke kwaliteit, een optimale service en een nauwgezette opvolging. De winkel in het centrum is een hippe belevingswinkel.

Lees meer

Fleur de Lies #DoYouLoveFlowers

Stanleylaan 61

In de winkel buiten het centrum biedt Fleur de Lies naast het bestaande assortiment aan verse bloemen en planten veel bijkomende artikelen aan, zoals tafelservies (Pascale Naessens), kaarsen (Izaio, Rastelli,...), meubilair en decoratie (Serax en D&M depot), ...

Lees meer

De Papaverfloristen

Nieuwpoortsesteenweg 94

"De Papaver" is gekend in Oostende en omstreken. De bloemen moeten vers zijn, het bloemwerk heel verzorgd. De winkel is al heel lang gespecialiseerd in grootbloemige rozen uit Ecuador. De kwaliteit van die bloemen is echt superieur. Ook qua prijs/kwaliteit zit je bij de Papaver Floristen steeds goed.

Lees meer

Arti Fleur Deco

Kerkstraat 48

Arti Fleur Deco in Oostende verzorgt al uw bloemenwensen en decoratie, zowel horeca als particulier. Ze zorgen voor dagverse snijbloemen, bloemstukken, planten, kunst- en zijdebloemen alsook potterie, riet, kleinmeubelen, exclusief porselein (Murano), American Style Cristal en veel meer!

Lees meer

De Bloemenkorf

Torhoutsesteenweg 377

Bij de bloemenkorf wordt steeds met dagverse bloemen gewerkt. De eigenaars, Kathleen en Filip, staan steeds weer voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van het perfecte cadeautje of een leuk accessoire voor uw interieur. Ze verzorgen ook trouwfeesten van prachtige trouwboeketten en aankleding van de zaal of kerk. 

Lees meer

Duindistel

Nieuwpoortsesteenweg 527

Bij Duindistel in Mariakerke kan je terecht voor allerlei soorten bloemen en planten, seizoensgebonden decoratie (denk aan Kerst, Pasen, ...) of aanvragen op maat zoals bruidsboeketten. 

Lees meer

Baccara

Torhoutsesteenweg 280

Bij bloemen Baccara vindt u voor elk wat wils! Verse bloemen, planten, mooi kaarsen, leuke teddyberen en ga zo maar verder.

Lees meer

Pistache & Vanille

Alfons Pieterslaan 1A

Bloemen en planten voor ieder interieur, voor iedere smaak en voor iedere gelegenheid!

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen