Wellness in Oostende

Oostende beschikt over een ruim aanbod aan wellnessgelegenheden. Wanneer je even wil herbronnen of lekker in de watten wil worden gelegd, kun je een bezoekje brengen aan één van de publieke of privé wellnesscentra. Je geniet er van sauna’s, stoombaden, massages en andere verwennerijen. Een bezoek is mogelijk voor enkele uren, of je kunt een volledig arrangement boeken. 

Oostende heeft met De Loft ook het grootste holistisch centrum van de kust. Je vindt er tal van lessen en workshops voor het welzijn van jouw lichaam, geest en ziel!

Neem hieronder alvast een kijkje en leg je wellnessarrangement vast. 

Villa Aqua

Villa Aqua, publieke sauna- en beautycentrum, is dagelijks geopend en beschikt over 5 sauna's (bio-sauna, panoramische sauna, droge sauna, zweethut en infraroodsauna), een stoomcabine, whirlpool, cocooning bad, binnen- en buitenzwembad, zonnebank en tuin. In de beautyfarm kunnen de gasten zich extra laten verwennen door de schoonheidsspecialistes voor een heerlijk ontspannende massage of diverse schoonheidsbehandelingen. Je kunt er ook terecht voor speciale dagarrangementen.

Shellness

Shellness is een privéwellness om samen weg te dromen onder rustgevende muziek en een kleurrijk lichtspel. De wellness is elke dag geopend, uitgezonderd op dinsdag. Shellness beschikt over faciliteiten zoals sauna, stoombad, jacuzzi, infraroodkamer en relaxruimte binnen het kader van unieke arrangementen.

Andromeda Thalassa

Hotelgasten kunnen zich exclusief laten verwennen tijdens hun verblijf bij Andromeda Hotel. Een frisse duik in het zwembad, tot rust komen in de relaxerende sauna en jacuzzi of genieten van een uitgebreide selectie van schoonheidsbehandelingen en massages in het Thalassa-centrum.

't Zonnehuis

‘t Zonnehuis is de geschikte privéwellness om te onthaasten en relaxen. Een klein professioneel team staat voor je klaar met de juiste persoonlijke aanpak. ‘t Zonnehuis biedt volgende spa’s aan: sauna, Turks stoombad, infraroodcabine, cocoon, whirlpool en buiten- en binnen douches. Combineer je ultiem verwenmoment met een lichaamspeeling of één van de unieke massages. De wellness is dagelijks geopend met uitzondering van zon- en feestdagen.

Penthouse 14

Bij Penthouse 14 wordt een private wellnessbeleving aangeboden. Er kan worden gekozen voor een overnachting in de wellness om zo optimaal te genieten van alle faciliteiten.

Kids Wellness & Spa

Bij Kids Wellness & Spa kunnen baby’s en kinderen optimaal ontspannen. Baby’s en kinderen die kampen met slapeloosheid, krampen, stress op school… kunnen hier terecht  Een bezoekje brengen gewoonweg omdat het leuk is kan natuurlijk ook.

Gautama Wellness & Spa

Gautama Wellness & Spa in Hotel Royal Astrid is elke dag geopend en organiseert badkledingdagen op dinsdag en donderdag. Het wellnesscentrum bestaat uit verschillende ruimtes die beschikken over o.a. een panoramasauna, stoombad, jacuzzi, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetenbad of een zitbank met helende minerale stenen. Gasten kunnen zich een ganse dag laten verwennen tijdens verrassende dagarrangementen in combinatie met een deugddoende massage of andere relaxerende behandeling.

Villa cecha b&b en wellness

Bij Villa Cecha kan je terecht voor een unieke gastronomische beleving terwijl je geniet van alle facetten van de privéwellness. Geniet van de Finse sauna, Turks stoombad, infraroodinstallatie en jacuzzi en laat chef Karel je verrassen met zijn specialiteiten bereid met de verse ingrediënten uit de streek.

Organic vision

Uniek aan deze zaak is het feit dat je er niet alleen kan eten, maar dit ook kan combineren met uitstekende herstellende en ontspannende massages, infraroodsauna... Volg de Detox & Wellness-tour voor 1, 3 of 5 dagen en voel je als herboren. Of kies voor een gerichte therapie tegen slapeloosheid, CVS, artrose… Het paradepaardje? De Cryosauna, een unieke ervaring die je vitaliteit en immuniteit verhoogt en helpt de calorieën te verbranden. Je komt als herboren buiten!