Opgelet!

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige bebouwde kom van Oostende. Meer lezen klik hier
Vanaf donderdag 06/08 tot en met woensdag 12/08 moet je je aanmelden als je naar het strand wil gaan in één van de drukste zones. Voor meer info, klik hier.

U bent hier

6 Oostendse achtergronden om jouw Zoom-call in vakantiesfeer te brengen

Tegenwoordig zitten we met z'n allen 'in ons kot' en houden we dus vooral online contact met elkaar. Om die e-meetings of e-peritiefmomenten wat extra vakantiegevoel te geven (of gewoon om de rommel op de achtergrond te verbergen) kan je nu deze 6 Oostendse achtergronden instellen!

Download de afbeeldingen hieronder en volg de instructies om jouw achtergrond te personaliseren.

Hoe stel ik een gepersonaliseerde achtergrond in op Zoom?

1. Download je afbeelding naar keuze

Sla de afbeeldingen hieronder op door rechts te klikken op de gewenste foto en voor 'Afbeelding opslaan als...' te kiezen. Geef het bestand een naam en sla het ergens op op je computer.

2. Ga naar Zoom

In de mobiele app

Open de app en start een videogesprek. Tik vervolgens onder in je beeldscherm op de drie puntjes en kies voor de optie 'More'. Hier selecteer je 'Virtual Background'. Je hebt nu de keuze uit een aantal vooraf gedefinieerde achtergronden. Ook is het mogelijk om zelf een afbeelding of foto te uploaden. Kies in je bestanden voor de foto naar keuze die je hebt gedownload.

In de desktop-versie

Tijdens het gesprek klik je linksonder op je beeldscherm op het kleine pijltje. Er komt een menu tevoorschijn. Selecteer hier 'Choose a Virtual Background' en je krijgt de keuze om een afbeelding te uploaden van je pc. Kies in je bestanden voor de foto naar keuze die je hebt gedownload.

1. Altar

2. Visserij

3. Oosteroever

4. Zonsondergang

5. Jachthaven

6. Altar

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder