In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

12 zomerse beachbars

In de zomer kun je in Oostende naar je favoriete beachbar.
Ontdek hieronder de verschillende bars, maar ga vooral eens langs. 

Oostende denkt aan het comfort van de strandgasten en aan dat van de inwoners. Elke beachclub heeft een EHBO-zone, toiletten en nieuwe lockers. In de beachbars is het elke dag feest, maar na 22 uur dooft de muziek stilletjes uit.

Strandbar Polé Polé Beach

Polé Polé Beach gaat voor een nostalgische, doorleefde sfeer, maar net met dat tikkeltje extra, getrouw aan de naam en faam. De Caribbean touch is alomtegenwoordig en het maritieme decor doet de hardnekkigste piraten smelten.

Open: 12 mei - 19 september 2021

Lees meer

Strandbar Bondi Beach

Bondi Beach is een klassevolle beachbar waar food, drinks & music centraal staan. Je vindt deze beachbar op het strand t.h.v. Casino Oostende. Hier beleef je de ‘Bondi feeling’!

Open: 12 mei - 19 september 2021

Lees meer

Chiri Beach

Chiri, met een knipoog naar de traditionele Chiringuito, is dé nieuwste beachbar waar de Oostendenaar en tweedeverblijver zich thuisvoelt en waar de toerist gecharmeerd wordt door de typische Oostendse gezelligheid en gastvrijheid. De plaats waar je volop kan genieten van zowel Oostendse als Spaanse invloeden. Het aanbod bevat een heerlijke combinatie van wat onze Noordzee te bieden heeft en wat ons aan vakantie in het buitenland doet denken. Chiri is elke dag anders, van curated culinaire events tot live muziek van Belgische bodem.

Open: 12 mei - 19 september 2021

Lees meer

Strandbar Blue Buddha Beachclub

Blue Buddha kiest voor lichtblauwe accenten in het interieur met palm- en olijfbomen. Liefhebbers genieten er van een zomerse cocktail of fris biertje, maar er zijn ook allerlei hapjes om het geheel compleet te maken. Je hebt Oostende nog nooit zo hip gezien. 

Open: 12 mei - 19 september 2021

Lees meer

Marie-K Beach

Op het strand van Mariakerke vind je de meest kindvriendelijke beachbar: Marie-K Beach! Deze beachbar bestaat uit een sfeervol ingerichte strandbar met lounge, bargedeelte en zitzakkenhoek. Daarnaast beschikt het over een EHBO-post, sanitaire voorziening en terras met een tijdelijk karakter op het strand van Oostende. Tijdens de zomertijden kan je er genieten van sportactiviteiten en evenementen. Beslist de ideale locatie om een relaxte namiddag op het strand te beleven!

Open: 12 mei - 19 september 2021

Lees meer

Q-Beach House 2021

Het Q-Beach House is al vele jaren een vaste waarde aan de Oostendse kust: live radio op het strand, gecombineerd met heerlijke cocktails en lekkere hapjes! Van ver herken je de studio op het strand waar de Q-DJ’s gans de zomer lang het mooie weer maken.

Open: 26 juni - 31 augustus 2021

Lees meer

Strandbar Petite Plage

De beachbar 'Petite Plage' bevindt zich -hoe kan het ook anders- op het Klein Strand in Oostende. Dit ingesloten stuk strand is een fantastische plek voor alle strandbezoekers die willen genieten van het kalmere water naast het Staketsel. In Petite Plage kan je gezellig onderuit zakken in het zonnetje op een van de loungebanken, in een knusse zithoek of in een hangmat onder een van de zonneluifels. Je geniet er van frisse cocktails, tapasbordjes, garnaalkroketten en zuiderse gerechtjes. Alles is ingekleed in een maritiem thema.

Open: 19 mei - 19 september 2021

Lees meer

Strandbar Buddha Mar

Ter hoogte van de 17 Oktoberstraat vind je sinds vorige zomer ook 'Buddha Mar'! In deze beachbar kom je terecht in een oase van rust. De loungezetels en rustige kleuren van het interieur doen je meteen wegdromen. Met een cocktail in de hand ervaar je hier op-en-top vakantiegevoel!

Open: 19 mei - 19 september 2021

Lees meer

Strandbar Lido

Nippen van een sundowner wordt stilaan euh… vaste prik bij Strandbar Lido op het strand van Oostende. De beachbar vind je naast strandverhuur Lido, ter hoogte van ‘De Horloge’ op de Albert I-promenade. Je kunt er terecht voor verfrissende drankjes, een vlotte bediening en vanzelfsprekend het onevenaarbare zicht op zee en strand.

Open: mei - september 

Lees meer

Strandbar Pier

Deze zeer gezellige en familiale strandbar zit verscholen onder de Zeedijk. Bij Strandbar Pier proef je huisgemaakte cocktails en in de zomermaanden kan je er terecht voor heerlijke apero-bites, een croque-monsieur met Ensorkaas, garnaalkroketten, bagels met gerookte zalm, ... Op vrijdag mixen lokale dj’s de beats aan elkaar bij de ondergaande zomerzon.

Open: mei - september 

Lees meer

Phare East

De Ostend Sailing met strandbar Phare East is te vinden op het strand van Oosteroever! Deze hotspot in Oostende is ideaal voor jouw teambuildings, watersport, beach games, ... of voor een relaxte namiddag in de bistro en bar Phare East. Je geniet er van een fris drankje, smakelijk hapje, verzorgd menu of heerlijke BBQ met zicht op zee. Wat weg van het drukkere centrum, op een boogscheut van het Fort Napoleon en gelegen aan de beste surfspot van de Westkust, is deze vernieuwde club absoluut de perfecte uitvalsbasis voor jouw dag aan of op zee.
Opgelet: om in deze beachbar iets te drinken, moet je lid worden van de club. Dat kan ter plaatse aan een tarief van €30/jaar.

Open: permanent

Lees meer

Strandbar Inside-Outside

De Surfclub is elk jaar weer een prima plek om aan watersporten te doen of gewoon met het zand tussen je tenen de zon te zien ondergaan. Aan drankjes doen ze er natuurlijk ook.

Open: permanent

Lees meer

Ook interesse in?

De zomer van Oostende

Ontdek ons programma voor de zomer

Oostende Bonsoir

Ontmoetingen bij valavond met gastvrouw Guinevere Claeys

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen