Menu

U bent hier

De zomerzoektochten voor kinderen

Deze zomer kunnen kinderen op unieke manier op ontdekking in Oostende. Er zijn 3 leuke zoektochten in de stad, die bovendien helemaal gratis zijn. Alle zoektochten kunnen opgehaald worden aan de balie van Toerisme Oostende (Monacoplein 2) van 09.00 - 19.00 uur.

Veel plezier!

Street Art in Oostende

Het hele jaar door

Met The Crystal Ship Kids Guide ontdek je kunst op kindermaat. Haal jouw Kids Guide af bij Toerisme Oostende of download die hier en ga op ontdekking! Leuke weetjes, vragen, raadsels en doe-opdrachten laten kinderen op een speelse manier naar de kunstwerken kijken.

Lees meer

Zoektocht Rikki aan Zee

29/06 - 02/09

Rikki is op vakantie in Oostende. Samen met zijn vriendjes gaat hij spelen op het strand, maar onderweg is hij heel wat spulletjes verloren. Kan jij die vinden?

Tijdens de gratis zoektocht "Rikki aan Zee" ga je op zoek naar de spulletjes van Rikki in de etalages van deelnemende kinderwinkels. Haal je zoektocht op bij Toerisme Oostende en krijg een leuke verrassing wanneer je met de juiste antwoorden terugkeert!

Lees meer

Grote Kunst voor Kleine Kenners - zoektocht in de stad

07/04 - 16/09

De eerste interactieve doe-expo rond Grote Kunst voor Kleine Kenners is te gast in Oostende. Een bezoek aan Fort Napoleon brengt je tot bij het verdwenen schilderij, maar de kunstdief loopt echter nog op vrij voeten rond. De zoektocht naar de dader zet zich verder in de binnenstad! Tijdens een spannende en speelse zoektocht in de winkelstraten leer je de bekende schilderijen uit Fort Napoleon nog net wat beter kennen. Kan jij dankzij de verschillende tips de dader ontmaskeren?

Lees meer

Alle zomeractiviteiten voor kinderen

Zomer in Oostende: 10 kindvriendelijke evenementen

Het gat in de cultuur van je kinderen dichten? Daarvoor moet je in Oostende zijn, want ook deze zomer zijn er weer tal van kidsproof events voor kleine én grotere spruiten.

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen