Zilverrock

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart

Wanneer

ma 18 sep 2023 14:00 tot 17:00

Prijzen

€19

25ste editie van ZILVERROCK Oostende op maandag 18 september 2023

Zilverrock is al sinds 2004 een begrip voor de stad Oostende en het Kursaal; heel wat senioren kijken dan ook traditioneel uit naar deze ontspannende maandag namiddag in het Kursaal van Oostende. Na 2 jaar van afwezigheid door alle corona – Covid19 maatregelen, komt er eindelijk een nieuwe editie van ZILVERROCK, en dit al voor de 25ste keer. Uiteraard wordt er opnieuw beroep gedaan op Pulle & Tjeppen voor de presentatie van het event. Op de affiche staan heel wat artiesten om de ganse namiddag te vullen in het Kursaal van Oostende. De show start om 14u met onze Oostendse zanger Andreï Lugovski, de showgirls van de Koninklijke showgroep Orde van de Wullok treden nadien op met hun prachtige kostuums en moeder en dochter Margriet & Celien Hermans sluiten het eerste gedeelte van de show af.

Lekker blijven hangen ….

Na de pauze brengen de heren van Die Verdammte Spielerei met hun live band de bekendste nummers van Bert Kaempfert. Luc Steeno krijgt de eer om de shownamiddag af te sluiten. Tickets voor de show kosten € 19,00. De voorverkoop van de show start op dinsdag 4 april 2023 om 11u en zijn te verkrijgen aan de balie van Toerisme Oostende vzw, Monacoplein 2, 8400 Oostende en aan de balie van het UiTloket, Stadhuis Oostende, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende.

De organisatie is in handen van blueskyconcerts.be in samenwerking met de stad Oostende.

Blueskyconcerts.be is een UiTPAS-partner van Stad Oostende en biedt ook het kansentarief aan: hierdoor betalen mensen met kansentarief 20% van de normale ticketprijs.