In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

U bent hier

Win dankzij het WK Cyclocross een overnachting in Oostende

Velden met een * zijn verplicht.

Tijdens het weekend van 30 en 31 januari is Oostende het toneel voor het WK Cyclocross. Langs het parcours zie je originele banners die de troeven van Oostende in de verf zetten. Deze banners zorgen voor herkenbaarheid in het parcours.

Misschien demarreert Wout van Aert wel in de Ensorbocht of pakt Mathieu van der Poel uit met een versnelling op de The Crystal Ship-strook?

Opmerkzame kijkers ontdekken in de banners langs het parcours af en toe een regenboogtrui. Kan jij hieronder aanduiden op welke plekken een regenboogtrui langs het parcours staat? Dan maak je kans op een overnachting voor 2 personen in Oostende!

Op ons Instagramaccount @visitoostende zal je het hele weekend extra tips kunnen verzamelen om de wedstrijdvragen goed te beantwoorden.

---------------------------------------

Vraag 1: James Ensor

Midden juli 2020 opende in Oostende het James Ensorhuis. Dit interactieve belevingscentrum is volledig gewijd aan de Oostendse kunstenaar. Duid aan op welk werk van James Ensor de regenboogtrui verstopt zit langs het parcours.

Vraag 2: Street Art Oostende

Zowel nationale als internationale kunstenaars creëerden al meer dan 70 gigantische muurschilderingen en fantastische kunstinstallaties in Oostende. Deze kunstinterventies vormen samen een artistiek parcours in de stad. In welk werk vinden we de regenboogtrui terug op het parcours?

Vraag 3: Culinair Oostende

Voor verse vis moet je in Oostende zijn. Ontdek alles over de Oostendse gastronomie, van gevestigde waarden tot nieuwe culinaire hotspots, via Food’Oostende. Welke foto op het parcours toont één van onze kampioenen met de regenboogtrui?

Vraag 4: Ostend is Music – van Marvin Gaye tot Arno

Deze stad ademt creativiteit, maar wat had je verwacht van de stad waar Marvin Gaye zijn hit Sexual Healing schreef en waar Arno ereburger van de stad is geworden? Vind jij de foto terug waar een regenboogtrui is op aangebracht langs het parcours?

Vraag 5: Oostende, de Stad aan Zee

Dé Stad aan Zee heeft zijn naam niet gestolen. De grootste badplaats aan de Belgische Kust heeft namelijk een vloedgolf aan activiteiten te bieden: van jaarlijkse cultuurfestivals tot sprookjesachtige voorstellingen. Eén van de volgende foto's werd gewijzigd op het parcours. Welke is dat?

  

Geef hieronder nog even je contactgegevens door en als je als winnaar uit de bus komt, nemen we op dinsdag 2 februari contact met je op.