Menu

U bent hier

Winters Uitwaaien: Culturele Winterfestivals

De winter is een heerlijke periode in Oostende, de Stad aan Zee. Prachtige wandelingen op het strand, gastronomisch genieten in de vele restaurants, een vleugje cultuur meepikken of gewoon gezellig shoppen, ook op zondag. Je staat versteld van de mogelijkheden. We presenteren graag deze culturele winterfestivals:

Gloedvolle literatuur en poëzie omhelzen dans, muziek en beeldende kunsten tijdens Liefde tussen de Lijnen. Een ode aan de liefde. De dienst Cultuur, Kunstencentrum Vrijstaat De Werf en LastPost vzw werkten een literair-muzikaal parcours uit, waarin het op diverse locaties in Oostende heerlijk toeven is. Ontdek hieronder alle activiteiten in het kader van Liefde tussen de Lijnen.

10-12 februari 2017

Tijdens De Nacht van de Musea en de Galerijen zijn alle musea en galerijen gratis geopend vanaf 18.00 uur waar literatuur, muziek en beeldende kunsten elkaar ontmoeten. De galerijen en musea zetten hun deuren open, terwijl de leerlingen van het Conservatorium aan Zee je trakteren op een concert en woordkunsten. Volg het hartenparcours langs de locaties en geniet met al je zintuigen.

11 februari 2017

Lees meer

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder