Winters Oostende: Flair Chillax, Tik Tak en het Huis van de Kerstman

Winter is coming! Zeggen mensen dat nog? Hoe verouderd die uitspraak al mag zijn, ons winters programma bruist van de nieuwigheden. Naast enkele gevestigde Oostendse waarden natuurlijk. Flair nodigt je uit voor wat shoppen en uiteraard fleuren we de donkere dagen opnieuw op met een feeërieke lichttunnel. Haal dus die moonboots maar van de zolder, check even of de Sint niet vast zit in de schoorsteen en kom vooral genieten van het Winters Oostende.

De Lichttunnel en Winter in het Park

03 december tot 9 januari

Het leven kan toch soms zo gezellig zijn. Kom deze winter maar eens snuisteren in het Leopoldpark tussen meer dan 50 houten chalets vol kerst. Hapjes, drankjes, cadeau-inspiratie en een prachtige schaatsbaan op de vijver, naast heel wat animatie voor jong en oud. Of laat je helemaal overdonderen door onze feeërieke lichttunnel boven de Adolf Buylstraat. Daar zorgen duizenden voorgeprogrammeerde led-lichtjes voor.

Huis van de Kerstman en Christmas Village

vanaf 3 december 

Braaf geweest dit jaar? Ga dan maar eens langs bij het huis van Kerstman. Het prachtige decor, de kleuren, de lichtjes en natuurlijk de man zelf zorgen voor de perfecte kerstfoto. Krijg je maar geen genoeg van kerst? Ga dan even langs Christmas Village op het Wapenplein voor een glühwein of jenever en aangepast muziekprogramma. 

Winter in Oostende

Tiktak
Tik tok
tik tak
cadeau
shopping
lichttunnel
lichttunnel
wandelzoektocht

Agenda

Op zoek naar een leuke voorstelling, concert of tentoonstelling tijdens de wintermaanden? Ontdek hier het programma van Kursaal Oostende, CC De Grote post en KAAP!