Willem Hiele FEEST Rooftop by Brassi Grand Café

Albert I-promenade, Kursaal-Westhelling
Alle contactgegevens
Willem Hielde FEEST

We hebben fantastisch nieuws! – Naast de internationale erkenning die Willem gisteren heeft gekregen op de Best Chef Awards, gaan wij (Willem Hiele & Brassi GrandCafé) FEESTen—en het wordt LEGENDARISCH! We sluiten het jaar af met een knaller van een diner en beginnen 2025 in stijl met een heerlijke lunch op de meest iconische rooftop van Oostende by Brassi Grand Café.

Jij kan erbij zijn!

Kers op de taart bij oudjaar? Jij hebt front row seats voor het vuurwerk in Oostende om middernacht.

Dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Hieronder de juicy details voor ons eindejaarsdiner en de nieuwjaarslunch. Aan jou de keuze met welk FEEST jij het nieuwe jaar wil inzetten.

Menu prijs per persoon:

  • €475 voor het diner

  • €375 voorde lunch

Start diner 31/12:

  • deuren open om 18:30

  • startdiner 19:00 (tot 02:00)

Start lunch 01/01:

  • deuren open om 12:30

  • startlunch 13:00 (tot 18:00)

All-inclusive: we verwelkomen jullie met een aperitief vanLaurent-Perrier, gevolgd door een subliem diner of lunch met aangepaste wijnen, dessert, kaas, koffie en thee.

Tafels: we werken enkel met tafels van 6 tot 8 personen om een gezellige,verbindende sfeer te creëren. Reserveer gerust met het aantal dat je wil  – wij zorgen voor een mooie mix.

Extra bij het DINER:

  • Bubbels om middernacht: plus de bar blijft open tot 02:00, zijn inbegrepen: wijn, BRU-water en bier.

  • DJ-set: na het diner zorgen we voor een geweldige sfeer met een live DJ-set.

  • Laurent-Perrier Magnums: na middernacht zijn deze te koop tegen een aantrekkelijk tarief – ideaal om het nieuwe jaar in stijl te vieren!

Menu

  • Groendal sticks, kaasdip, brioche, zeewierboter

  • Fruits de mer:

    • Oester, mierikswortel, kaviaar

    • Wulken, lavas

    • Kokkel, kervel

    • Scheermes, citrus

    • Haring, vegetale rol

    • Purple rain, mosseldip

  • Kalfstartaar, langoustine, kaviaar, langonato saus

  • Coquille, walnoot, champignons, truffel

  • Bisque noordzeegarnaal (signatuur van de chef)

  • Sole à l’Ostendaise

  • Fazant Fine Champagne, wildgarnituur

  • Walnotenijs met chocolade, kaviaar

  • Dessertbuffet van bakkerij De Cock

  • Kaasbuffet van Tricht

* de menu kan mogelijk (licht)wijzigen omdat we werken volgens dagaanbod.

Tip van de chef: Om de dag helemaal vlekkelooste laten verlopen, vragen we jullie vriendelijk om de betaling vooraf te regelen. Zo hoeven jullie tijdens het diner of de lunch zelf alleen maar te genieten en te proosten op een fantastisch begin van het jaar!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via info@willemhiele.be of grandcafe@brassi.be.We staan klaar om jullie vragen te beantwoorden!