Where locals eat: Myassar Bachofner

Myassar Bachofner is mama van twee zoontjes én een echte bosslady in kapsalon Nikae. Nikae is een ‘no nonsense’ salon. Met jarenlange ervaring, boordevol passie en een overvolle educatieve kalender, geven ze jouw haar wat het verdient. Oostende is Myassar haar thuisbasis. Ze deelde met ons haar culinaire hotspots!

De favoriete adresjes van Myassar:

CultuurCafé De Grote Post

Dit is mijn ultieme spot om te genieten met mijn gezin. Of het nu ontbijt, lunch, diner, een koffietje of een pannenkoek is, het is hier allemaal even lekker. Er is zoveel keuze op de kaart. Gewone dingen zoals een lekkere vettige croque monsieur, een garnaalkroketje voor de kids en een pulled chicken taco of een salade met haloumi voor de ouders. In de zomermaanden openen ze ook hun panoramabar met uitzicht over het park van Oostende, daar zie je ons minstens 1x per week. Een cocktailtje en genieten met man of vriendinnen, zalig!

Meer informatie

Food & Coffeebar Albrecht

Breakfast zoals uit de boekjes én de hele dag door! Ontbijten vinden wij het leukst, dus fantastisch als je het de ganse dag kan doen! Onze favorieten: vegan pancakes en shakshuka!

Meer informatie

Cappuccino

Op maandag sluiten mijn 2 zoontjes en ik hier meestal de schooldag af met een pannenkoek met appel en een wafel met liters chocolade en slagroom! Het terras buiten is de ideale plaats om mensen te spotten (ja, dat kan ik de hele dag doen ;-))

Meer informatie

Eclips at Sea

Wie zegt dat gourmet of fondue enkel voor kerst en nieuwjaar is? Hier kan je genieten van een heerlijke vis- of vleesfondue het hele jaar door! Hun befaamde Irish koffie is een grote aanrader. De supervriendelijke bediening van uitbater Robin krijg je er gratis bij!

Meer informatie

Meer leuke adresjes

Op zoek naar meer leuke adressen in Oostende? Neem een kijkje op onze eten en drinken pagina en laat je verrassen door alle Oostendse restaurants en cafés.