Filmfestivalcheque

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Verras je vrienden, familie of collega’s met een filmfestivalcheque. Trakteer ze op een gezellig uitstapje naar Filmfestival Oostende. De cadeaucheque bevat 2 filmvouchers en zijn verpakt in een unieke filmfestivalverpakking. Klaar voor onder de kerstboom! Met de vouchers kunnen ze bovendien zelf kiezen uit ons ruim filmaanbod. 

Hoe koop ik een filmfestivalcheque?                  

Aan de balie van Toerisme Oostende                                                

Kom langs bij Toerisme Oostende - Monacoplein 2, 8400 Oostende - en bestel je cadeaucheques ter plaatse. Je krijgt ze meteen mee in een leuke cadeauverpakking. De cheques zijn enkel geldig voor films op Filmfestival Oostende 2024. Opgelet: Betaling uitsluitend met bankkaart.

Online                                                                                                        

Bestel je cadeaucheques makkelijk online via deze pagina. Je kunt kiezen voor gratis ophaling bij Toerisme Oostende of voor verzending met de post. Dan liggen deze voor jou klaar 48 uur na de bestelling. Vergeet zeker niet de identiteitskaart mee te brengen van de persoon die de bestelling heeft geplaatst, anders kunnen wij de cheques niet meegeven. Koos je voor verzending? De cheques komen zo snel mogelijk jouw richting uit.

Waarom kiezen voor filmfestivalcheques?

  • Een origineel (kerst)cadeau voor elke filmliefhebber
  • Een ruime keuze aan films 9 dagen lang van 26 januari tot en met 3 februari 2024
  • Verras je vrienden en familie met een gezellig uitstapje naar ons sfeervol filmfestival