U bent hier

Wa make?

CC De Grote Post - do 25 apr 2019, do 25 apr 2019
In 'Wa make?' zoekt Erhan Dermirci uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op cafe anders dan op werk? Welke rol spelen we dagelijks?

“Wa make?” In de cités van Limburg word je zo begroet. Lekker sappig en het kan van alles betekenen. Van: “Hoe gaat het?” tot “Zit mijn prothese goed?” Het antwoord is meestal “Goeie, en met u?”

Maar zijn we allemaal wel “goeie”? Zeggen we allemaal wel altijd hoe het echt met ons gaat? Wat antwoord jij straks als hij vraagt “Wa make?”

Erhan Demirci was twee jaar lang het vaste voorprogramma van Han solo en graag geziene gast in tv- en radioprogramma’s. Over zijn vorige show Komt goed, opperde De Standaard: “We zijn weer een topcomedian rijker met deze Turkse Limburger.”

Festival Patri(n)ot

In het kader van het festival Patri(n)ot. Van 25.04 t.e.m. 28.04 buigen we ons over het begrip ‘culturele identiteit’, een vlag die vele ladingen dekt. Met theater, dans, comedy, concerten, workshops in De Grote Post en in Oostendse scholen, trekken we alle registers open.

Tip: combi-ticket voor het ontbijtgepsrek 'Patri(n)ot'

Combineer deze voorstelling met met een ticket voor het Ontbijtgesprek 'Patri(n)ot' op 07.04, wat de beleving extra kruidt. Een combi-ticket kost €25.

Data

do 25 april 2019 om 14:00
do 25 april 2019 om 20:30

Locatie

CC De Grote Post
Hendrik Serruyslaan 18a
Oostende 8400
Toon op kaart

Prijzen

€16.0

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen