Menu

U bent hier

Van Iseghemlaan & Leopold II laan

Van Iseghemlaan

De Van Iseghemlaan was vroeger dé place to be om stevig te feesten en vandaag kan je er nog altijd goed vieren. Maar je kan er ook zalig shoppen. In L’Alchimiste stelde uitbaatster Miry een heerlijke selectie van vintage kledij en spulletjes samen. Van haute couture tot oude strips van Kuifje. Laat je verrassen en stap buiten met een uniek stuk.
Bij beershop ’t Koelschip zijn bierliefhebbers aan het goede adres en iets verder – in de Koningsstraat – is de beste whiskybar van het land The Green Man. Hippe winkel Pied de Poule vind je in de Van Iseghemlaan. Hét adresje voor Oostendse fashionistas… Kledij voor een vrouw met karakter.

Van Iseghemlaan

Leopold II-laan

Wie de autostrade volgt, komt sowieso op de Leopold II-laan terecht. En direct zie je enkele Oostendse iconen: het beeld De Zee – Dikke Mathille - van Grard, het bloemenuurwerk en natuurlijk het Casino-Kursaal.
In de Leopold II-laan moet je zeker langs bij L’Oxygène. Een echt shoppingparadijs met een groot aanbod van Belgische en internationale fashionlabels. En over de deur is er Eau 23: het zusje van l’Oxygène met voornamelijk Italiaanse merken. Ga ook zeker langs bij Julis, de vrouwelijke tegenhanger van Brutus + Homme in de Madridstraat. Met merken als Essentiel en Michael Kors zit je sowieso goed. Met Bard'O en La Fille heeft de Leopold II laan twee recente aanwinsten. 

Meer winkelstraten

Kapellestraat

Shoppingstraat met grote ketens

Christinastraat

Kleine en gezellige winkels

Witte Nonnenstraat

Shoppen: echte Oostendse concepten

Adolf Buylstraat

Trendy ketens en boetieks

Belle Epoque

Shoppingwijk voor lokale ambachten

Open op zondag

Shoppen op zondag: In Oostende zijn alle winkels open op zondag

Wist je dat alle winkels ook open zijn op zondag in Oostende?

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen