In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

Van Iseghemlaan & Leopold II laan

Van Iseghemlaan

De Van Iseghemlaan was vroeger dé place to be om stevig te feesten en vandaag kan je er nog altijd goed vieren. Maar je kan er ook zalig shoppen.
Bij beershop ’t Koelschip zijn bierliefhebbers aan het goede adres en iets verder – in de Koningsstraat – is de beste whiskybar van het land The Green Man. Hippe winkel Pied de Poule vind je in de Van Iseghemlaan. Hét adresje voor Oostendse fashionistas. Aan de andere kant van het Kursaal vind je Vitrine Lulu Store... Kledij voor een vrouw met karakter. Wat verderop zit ook nog Sofism.

Leopold II-laan

Wie de autostrade volgt, komt sowieso op de Leopold II-laan terecht. En direct zie je enkele Oostendse iconen: het beeld De Zee – Dikke Mathille - van Grard, het bloemenuurwerk en natuurlijk het Casino-Kursaal.
In de Leopold II-laan moet je zeker langs bij L’Oxygène. Een echt shoppingparadijs met een groot aanbod van Belgische en internationale fashionlabels. Vlakbij vind je La Fille, al 28 jaar een vaste waarde in de Leopold II laan, met een zeer gevarieerd aanbod van kledij en accessoires. Over de deur is er Eau 23 met voornamelijk Italiaanse merken. Ga ook zeker langs bij Julis, de vrouwelijke tegenhanger van Brutus + Homme in de Madridstraat. Met merken als Essentiel en Michael Kors zit je sowieso goed. Julia June en Icons zijn de recentste aanwinsten in de Leopold II-laan. 

Van Iseghemlaan

Meer winkelstraten

Kapellestraat

Shoppingstraat met grote ketens

Christinastraat

Kleine en gezellige winkels

Wittenonnenstraat

Shoppen: echte Oostendse concepten

Adolf Buylstraat

Trendy ketens en boetieks

Belle Epoque

Shoppingwijk voor lokale ambachten

Open op zondag

Shoppen op zondag

Wist je dat alle winkels ook open zijn op zondag in Oostende?

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen