U bent hier

Valentijn in Oostende: Vlinders op het strand

Oostende laat de liefde graag rollen. Op het ritme van de februarigolven. Extra vlinders in buik en middenrif? We zetten alle hotspots op een rijtje. En dat mag je voor één keer ook letterlijk nemen…

Voor alle romantische zielen die hun eeuwige liefde tijdens de Valentijnsperiode in de verf willen zetten, pakt Oostende stevig uit. Met events, kleine attenties of gewoon ook allerlei plekjes waar het romantisch toeven is. We weten immers allemaal: er is geen plek te gek om je lief een zalige Valentijn te kussen.

Liefdevolle nacht aan zee

Beleef een liefdevol weekend aan zee. Valentijn is het ideale moment om je partner te verrassen op een romantisch nachtje in Oostende. Geniet samen van een romantische strandwandeling en warm daarna met een lekker warme koffie in een van de gezellige plekjes in de stad.

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2018-12-11
Bijvoorbeeld: 2018-12-11

Cadeautip

Rest"O"Cheques

Echte liefde gaat door de maag. Daarom valt een cadeaubon voor een restaurant vrijwel altijd in de smaak. De Oostendse restaurantcheque, ook wel Rest"O"Cheque genaamd, is hét geschenk bij uitstek om jouw lief culinair te verwennen.

Lees meer

Shoppen in Valentijnsfeer

Oostende straalt tijdens Valentijn. Oostende ademt liefde. In de winkelstraten deelt ons Shopping Team op zaterdag, zondag én woensdag (10-11 & 14 februari 2018), vergezeld van een romantische act, mooie rode rozen uit. Meer dan duizend hebben we er besteld, voldoende om alle dames (en heren, dat spreekt) te verrassen.

Ook de winkels stralen liefde uit! Heel wat etalages zijn warm en liefdevol aangekleed. De handelaars strooien de liefde in het rond en leggen je extra in de watten. Ontdek alle shopping-acties hier!

Kusfactor 10

Een kisscam hebben ze nog net niet hangen aan de kust. Maar op zo’n dag (of weekend) als Valentijn heb je vast liever wat privacy om je heen. Onze top-vijf om je lief eens goed vast te nemen en te kussen:

  1. Op het overzetbootje richting Oosteroever. Want niet alleen Oosteroever heeft mega-veel charme, de rit ernaartoe is minstens even romantisch.
  2. De Westelijke Strekdam is een echte trekpleister in Oostende. Veel dieper in zee kan je niet...
  3. Je hoeft niet naar Brussel om je in een koninklijke galerij te wanen. De James Ensorgalerij is een plek om te zoenen. En gezoend te worden.
  4. Het Staketsel is een standaardplek bij mooi weer en stormweer. Meer nog, het is de enige plek waar het ook bij stormweer mooi is.
  5. De Lange Nelle is de vuurtoren van Oostende. Waarmee we niks willen beweren over het vuur en de passie in jouw relatie.

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen