Vacature: tijdelijke frontoffice onthaalmedewerker

Momenteel is Toerisme Oostende op zoek naar een tijdelijke frontoffice onthaalmedewerker.

Toerisme Oostende vzw gaat volop voor het aantrekken van kwaliteitsvol en duurzaam toerisme met oog voor het DNA van de stad en haar inwoners. De organisatie zorgt voor het onthaal van de vele dag- en verblijfstoeristen in de stad en voor de promotie van Oostende als vakantiebestemming in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast organiseren en coördineren wij heel wat evenementen in de stad en staan wij ook in voor de uitbating van het James Ensorhuis, Fort Napoleon en de Mercator/Amandine.

Momenteel is Toerisme Oostende op zoek naar een:

Tijdelijke Frontoffice Onthaalmedewerker

Functie

Samen met je collega’s zorg je voor een onberispelijk onthaal van dag- en verblijfstoeristen, tweede verblijvers en inwoners van de stad Oostende. Je verschaft gerichte en accurate toeristische informatie in het hoofdkantoor van Toerisme Oostende, maar ook in de onthaalpunten in Fort Napoleon, Ensorhuis, Mercator/Amandine. Daarnaast sta je in voor ticketverkoop van voorstellingen en evenementen, bemiddel je bij hotelreserveringen en zorg je voor de opvolging van (groeps)reservaties en gidsbeurten.  Je beantwoordt ook telefonische oproepen en vragen via mail en chat.   

Profiel

  • Bachelor diploma bij voorkeur in de richtingen Toerisme & Recreatiemanagement, Hotelmanagement of Communicatiemanagement of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je communiceert vlot - zowel mondeling als schriftelijk - in het Nederlands, Frans en Engels en u beschikt over een basiskennis Duits;
  • Klantentevredenheid is voor jou heel belangrijk;
  • Je bent enthousiast en flexibel ingesteld en weekendwerk is voor jou geen probleem;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
  • Je bent administratief vaardig en kunt vlot werken met de computer;
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Ons aanbod

Toerisme Oostende stimuleert diversiteit en hecht veel belang aan een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen - ongeacht gender, afkomst, functiebeperking, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd.

Wij bieden een afwisselende job, een leuke werksfeer, toffe collega’s, een goede work/life balance, waardering en aandacht voor groei en ontwikkeling. Het infokantoor is gelegen in het centrum van de stad vlakbij zee en is vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

Naast een correcte verloning - conform de barema’s van de socio-culturele sector - zijn ook maaltijdcheques en een groepsverzekering aanvullend pensioen onderdeel van het loonpakket.

Het gaat om een tijdelijke vervangingsovereenkomst in een voltijds regime van 16/08/2023 tot en met 28/02/2024.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk tegen 10/06 uw motivatiebrief met cv naar Toerisme Oostende vzw t.a.v. Kim Bulteel, Monacoplein 2, 8400 Oostende of via mail aan kim@visitoostende.be