Vacature: Onthaalmedewerker Het James Ensorhuis (halftijds)

Voor de uitbating van het belevingscentrum rond James Ensor is Toerisme Oostende momenteel op zoek naar een Medewerker Onthaal (halftijds).

Toerisme Oostende vzw gaat volop voor het aantrekken van kwaliteitsvol en duurzaam toerisme met oog voor het DNA van de stad en haar inwoners. De organisatie zorgt voor het onthaal van de vele dag- en verblijfstoeristen in de stad en voor de promotie van Oostende als vakantiebestemming in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast organiseren en coördineren wij heel wat evenementen in de stad en staan wij ook in voor de uitbating van het James Ensorhuis, Fort Napoleon en de Mercator/Amandine.

Voor de uitbating van het belevingscentrum rond James Ensor is Toerisme Oostende momenteel op zoek naar een:

Medewerker onthaal - halftijds

Functie

Samen met uw collega’s zorgt u voor een onberispelijk onthaal van de bezoekers van het belevingscentrum.  U staat in voor de ticketverkoop en verschaft alle informatie voor een geslaagd bezoek. Daarnaast verstrekt u ook toeristische informatie over Oostende en de toeristische producten in de regio.  U staat mee in voor het beheer van de museumshop (verkoop, stockbeheer, aankoop goederen,...).  Ook het onthaal en de begeleiding van groepen behoort tot uw kerntaken.  U zorgt voor de reservaties en verwerkt de aanvragen. Waar nodig neemt u ook de taken van de publieksbegeleiders over.  U kunt ook tewerkgesteld worden in het Fort Napoleon of het Zeilschip Mercator voor soortgelijke taken.

Profiel

  • U beschikt over een bachelor diploma (afstudeerrichting Toerisme & Recreatie Management, Communicatiemanagement,...) of enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie;
  • U communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels (mondeling & schriftelijk);
  • Kennis van Duits en/of Spaans is een belangrijke meerwaarde;
  • U heeft een sterke affiniteit met toerisme en cultuur; 
  • Klantentevredenheid is voor u heel belangrijk; 
  • U bent enthousiast en flexibel ingesteld en weekendwerk is voor u geen probleem;
  • U steekt graag de handen uit de mouwen; 
  • U kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
  • U bent administratief vaardig, kunt vlot werken met de computer en bent vertrouwd met social media;
  • Het bezit van een rijbewijs B is een pluspunt.

Ons aanbod

Toerisme Oostende stimuleert diversiteit en hecht veel belang aan een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen - ongeacht gender, afkomst, functiebeperking, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd.

Wij bieden een afwisselende job, een leuke werksfeer, toffe collega’s, een goede work/life balance, waardering en aandacht voor groei en ontwikkeling. Het James Ensorhuis is gelegen in het centrum van de stad vlakbij zee en is vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

Naast een correcte verloning - conform de barema’s van de socio-culturele sector - zijn ook maaltijdcheques en een groepsverzekering aanvullend pensioen onderdeel van het loonpakket. Na 6 maanden dienst kan u ook aansluiten bij de groepspolis hospitalisatie.

Interesse?

Stuur dan uiterlijk tegen 19/06 uw motivatiebrief met cv naar Toerisme Oostende vzw t.a.v. Kim Bulteel, Monacoplein 2, 8400 Oostende of via mail aan kim@visitoostende.be