U bent hier

Vacature: Jobstudent Onthaal

Toerisme Oostende vzw is een stedelijke vzw die Oostende actief promoot als vakantiebestemming in zowel binnen- als buitenland. De organisatie staat in voor een kwalitatief onthaal van de vele toeristen die de stad bezoeken of er hun vakantie doorbrengen, alsook voor de organisatie en coördinatie van de talrijke evenementen in de stad. Toerisme Oostende vzw streeft naar een hoogstaande dienstverlening met aandacht voor de behoeften van de bezoekers uit binnen- en buitenland en van lokale inwoners inzake vrijetijdsbesteding.

Om tijdens de zomer het onthaalteam te versterken is Toerisme Oostende vzw op zoek naar een:

Jobstudent Onthaal

Functie

Je staat in voor toeristisch onthaal, hotelreservaties, ticketverkoop voor evenementen, en administratieve taken in ons kantoor op het Monacoplein.

Profiel

Je bent minimum 18 jaar.  Je hebt een verzorgd uiterlijk. Je bent klantvriendelijk en stressbestendig. Je volgt bij voorkeur een bacheloropleiding waarbij talen een belangrijk onderdeel van het lessenpakket vormen. Naast het Nederlands, bezit je dus een goede gesproken kennis van het Frans en het Engels en kan je ook een mondje Duits praten. Je bent goed vertrouwd met alle facetten van het toeristisch product Oostende en weet deze op een enthousiaste manier over te brengen aan onze bezoekers.

Periode

van 10/08/2020 t.e.m. 09/09/2020

Ons aanbod

Een boeiende, leerrijke en veelzijdige vakantiejob.

Geïnteresseerd? 

Heb je interesse en ben je beschikbaar tijdens de gevraagde periode? Stuur dan voor 15 maart  je  motivatiebrief met cv naar info [at] visitoostende.be (info [at] visitoostende.be) t.a.v. Annemie Vanden Broecke.  Kandidaten met een passend profiel worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dat zal plaatsvinden tijdens de eerste week van de Paasvakantie.

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder