Menu

U bent hier

Toppers tijdens Chambres d'O 2020

Dit weekend, op 25 en 26 januari, kan je opnieuw het cultuurfestival Chambres d’O beleven in vierenveertig huiskamers van gastvrije Oostendenaren. 

Muzikanten brengen een intiem concert voor een klein publiek waarbij je elke vingerbeweging kan zien en horen. Philip Bosschaerts (frontman van Mintzkov) komt solo, Holsen/Cassiers brengt een duet tussen trompet en piano en pianiste Colette Broeckaert en kunstenares Anneleen De Causmaecker mengen video met klassieke muziek. 
 
Hope she was worth it is een verhalend concert, waarbij je in een elektronische muziektrip het relaas hoort van een jonge vrouw met een gebroken hart, denk aan 'You Oughtta Know’ van Alanis Morisette. 
 
Zaterdagavond is er een gratis Café Chantant én Grand Pal Populair in het festivalcentrum in de Kunstencampus aan Zee in de Ieperstraat. Vorig jaar waren we getuige van een onversneden Gilbert Bécaud, een engel die Beyoncé deed verbleken en een Arno die rauwer klonk dan de grootmeester zelve. Benieuwd wie dit jaar komt zingen! 
 
© Simon Bequoye
 
Zondag familiedag! Jong en oud genieten samen van de muzikale figurenvoorstelling De Gulle Boom over een jongetje die teveel verlangt van een boom. Ook is er de poëtische clownerievoorstelling Kontrol en iA Sensitive Case wordt een man opgesloten in een wereld van muizenvallen. 
 
A Sensitive Case

Tickets zijn tot en met vrijdag 24/01 te verkrijgen via UiTloket en Toerisme Oostende. In het weekend kan je terecht in het festivalcentrum in de Ieperstraat 35 of aan de deur van de huiskamer. Alle info: www.chambresdohuiskamerfestival.be

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen

Vertel het verder