In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht in de volledige binnenstad.
Lees hier alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Menu

U bent hier

Tips voor een ijsje

Een dag aan zee zonder ijsje likken? Dat kunnen wij amper geloven. Misschien ben je nog niet in één van deze toppers geweest?

01

Gelato Maxzim

Er staan altijd lange rijen voor het authentiek Italiaans gelatohuis Maxzim. Maar je geduld wordt beloond met zalig smeuïg tiramisu-ijs, Callebaut chocolade-ijs of heerlijk fris citroenijs. Vanzelfsprekend schept Maxzim ook de klassiekers.

Lees meer
02

Tearoom Georges

Bij Tearoom Georges wordt het roomijs ter plaatse geproduceerd en opgeslagen in rijpingstanks. Kom genieten van een zalig assortiment waaronder de Dame Blanche Speciale met witte en donkere chocoladesaus of kies jij liever voor de Georges Speciale met sorbetijs en vers fruit?

Lees meer
03

Australian Home Made Ice Cream

Uitgevonden door een Belg, deze Australian Ice Cream en al sinds 1989 garant voor kwaliteit. Ook de milkshakes zijn een omweggetje waard.

Lees meer
05

IJshuisje Martine

Elke zomer een vaste waarde in Oostende. Ter hoogte van de Drie Gapers vind je één van de leukste ijshuisjes terug: Martine. 

Lees meer
06

Tea-room Van den Berghe

Op de zeedijk, lekkere ijsjes en warme, versgebakken wafels.

Lees meer
07

IJssalon Georgie

IJssalon Georgie is al meer dan 50 jaar een begrip op de zeedijk in Mariakerke. Kom en geniet van een potje of een hoorntje met ons lekker vers huisgemaakt ijs. Ook ijscoupes, milkshakes en koffies zijn ‘take away’. Come to Georgie and... have a n’ice day!

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen