In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

Tiany Kiriloff’s tips voor de solden

Als iemand weet hoe je moet winkelen, is het fashionista Tiany Kiriloff wel. Mode zit haar in het bloed en koopjes scoren kan ze als geen ander. Haar beste soldentips én favoriete adressen in Oostende ontdek je hier.

5 gouden soldentips van Tiany 

 • Wees voorbereid
 • Trek de perfecte outfit aan om te shoppen
 • Investeer in klassiekers
 • Durf te wachten voor nog wat meer korting
 • Vind de perfecte partner in crime
De must-visit adresjes van Tiany Kiriloff in Oostende
 1. Wees voorbereid

  “Maak van de vakanties gebruik om je kleerkast grondig te sorteren. En dan bedoel ik: echt grondig. Die blouse met funky print die je al twee jaar niet meer draagt? Weg. Die jeans – we hebben allemaal zo eentje liggen – waar je eigenlijk niet meer in past? Weg! Nu weet je perfect wat je nog mist in je garderobe”, benadrukt Tiany.

 2. De perfecte outfit om te shoppen

  “Solden scoren is niet evident. Winkel in, winkel uit, kleren aan, kleren uit, … totale chaos en op de koop toe staat je haar alle kanten op. Vermijd dus ten alle tijden skinny jeans en een wollen trui”, aldus Tiany. “Je moet vrij kunnen bewegen, uiterst flexibel zijn en je slag durven slaan terwijl je simpelweg staat te passen in de winkel zelf.”

  De gouden formule voor Tiany bestaat uit een simpel marcelletje, een eenvoudige rok met panty’s onder en je favoriete cardigan. “Bomvolle winkel en jij bent net de jeans van je dromen tegengekomen? Gewoon aantrekken over je panty en jij hoeft geen uren aan te schuiven”, verklapt Tiany.

 3. Investeer in klassiekers

  Het soldenmoment is de perfecte gelegenheid om te investeren in klassiekers. “Ik blijf het herhalen tegen iedereen die het wil horen: investeer in goede basics. Denk aan de zwarte blazer, een trenchcoat of het perfecte witte hemd. Het blijven stukken die je voor verschillende gelegenheden kan dragen en die meestal een langer leven beschoren zijn”, legt Tiany uit.

  Gaat het nog steeds om een klein fortuin? Laat het item hangen en als je er twee dagen later nog aan denkt, is het de investering helemaal waard. Hangt het stuk er dan nog, dan is het meant to be.

 4. Durf te wachten

  Tijdens de sales periode mag je af en toe een gokje wagen en bijvoorbeeld nog een extra weekje wachten. “Plots zakt die ene perfecte jeans nog naar -60% én kan je er nog een bijpassende riem bij scoren. Let wel op: enkel voor de durvers en verliezen hoort er soms ook bij!” aldus Tiany.

 5. Vind de perfecte partner in crime

  Soldenshoppen en je grootste slag slaan, is iets wat je nog het beste kan in het gezelschap van een goeie vriend of vriendin. Iemand die je klankbord of spiegel kan spelen. “Misschien is dit wel de allerbelangrijkste tip. Zorg dat je iemand meeneemt die je kan vertrouwen. Lees: iemand die je zegt of je kont er te dik uitziet in die rok of niet”, vertelt Tiany.

Tiany's must-visit adresjes in Oostende tijdens de solden

Lily

"Hier kom ik graag terug voor de fijne juweeltjes. Solden of geen solden, hier kan je altijd wel iets schattigs vinden als arm candy."

Lees meer

Pied de poule

"In deze shop hoop ik een stuk van Filles à Papa te scoren voor een zacht prijsje."

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

 • Unieke eet- & drinkadresjes
 • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
 • Maak kans op leuke Oostende-prijzen