Menu

U bent hier

Swan Lake

Kursaal Oostende - zo 3 dec 2017

DOOR HET “MOSCOW CITY BALLET”, BESCHOUWD, NA BOLSHOI EN MARIINSKY , ALS HET BELANGRIJKSTE KLASSIEK BALLETGEZELSCHAP VAN HET NIEUWE RUSLAND.

De amerikaanse prent “BLACK SWAN” met oscarwinnares Natalie Portman, had reeds een heel nieuwe generatie overtuigd met dit legendarisch meesterwerk, niet enkel door de dans maar ook door de indrukwekkende muziek van P.I. TSCHAÏKOVSKY.

In december 2017 wordt het “MOSCOW CITY BALLET”, opnieuw rechtstreeks uit Moskou overgevlogen voor enkele uitzonderlijke voorstellingen in België, waaronder Brussel en één uitzonderlijke gala in het Kursaal Oostende op Zondag 3 december om 19:00.

Gesticht in 1988 door Victor Smirnov-Golovanov (ex-Bolshoi Ballet), onlangs overleden, is deze schitterende compagnie nu het enige Russisch Balletgezelschap dat volledig onder de bevoegdheid staat van een vrouw, zijn zeer geliefde echtgenote Liudmila Neroubashchenko, hoofdballetmeesteres, en nu dus ook Artistieke Directeur. Haar man vergeet zij nooit. En zoals hij het zelf deed, zal Ludmila de Russische klassieke ballet traditie blijven promoveren over de hele wereld.

Het “MOSCOW CITY BALLET”, wordt zeer lovend onthaald in eigen land zoals in de rest van de wereld, doch het is vooral in Groot Brittannië waar zij de grootste furore maken door de kwaliteit van hun voorstellingen. Zij keren er sedert 23 Jaar elk seizoen terug voor een grote tournee van drie maanden. De Britse pers is unaniem entoesiast: “For sheer passion, power and proof that human beings really can attain perfection, the Moscow City ballet's production of SWAN LAKE is hard to beat.”

THE MOSCOW CITY BALLET
Stichter: Victor Smirnov-Golovanov (ex-Bolshoi Ballet)
Artistiek Directeur: Ludmila Neroubashchenko
stelt voor: SWAN LAKE (Het Zwanenmeer)
Ballet in 4 bedrijven. Eén pauze na het tweede bedrijf.
Authentieke choreografie van Marius PETIPA en Lev IVANOV
Muziek: P.I.TCHAIKOVSKY

TICKETS
€ 68 - € 58 - € 48 - € 38 (incl reservatiekosten)

RESERVATIE
www.ticketmaster.be
070 66 06 01 (max € 0,30 / min)
Boxoffice Toerisme Oostende

ORGANISATIE
ILC Entertainment

Data

zondag, 3 december, 2017 - 19:00

Locatie

Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
Oostende 8400
Toon op kaart
Dichtstbijzijnde parking: 
Parking Kursaal 1

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen