Studio 100 Aan Zee

Concertorganisator Kursaal Oostende & entertainmentbedrijf Studio 100 slaan de handen in elkaar voor een uniek project. “Studio 100 Aan Zee” wordt een combinatie van de nieuwe Studio 100 Belevingsexpo en het succesvolle K3 Immersive Bootcamp.

Een ganse zomer

Van vrijdag 8 juli tot en met zondag 4 september 2022 pakt Kursaal Oostende uit met het nieuwe ‘Studio 100 Aan Zee’. Kursaal Oostende mikt meteen hoog en houdt het concept maar liefst 59 dagen onafgebroken open om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven de nieuwe belevingsexpo en immersive experience te ontdekken.

K3 Immersive Bootcamp

Hoe moet je poseren voor een fotoshoot? Hoe krijg je danspasjes aangeleerd door een echte choreograaf? En hoe wordt een heuse videoclip van K3 gemaakt? Tijdens het K3 Immersive Bootcamp kom je het allemaal te weten.

Zing en dans door de wervelende ruimtes met 360° projecties, volg de aanwijzingen van je idolen en treed in de voetsporen van een echt K3’tje. Het K3 Immersive Bootcamp liep afgelopen maanden succesvol in Antwerpen waar het tienduizenden bezoekers trok richting de Meir. Wegens het succes in Antwerpen verhuist de productie komende zomer naar Oostende.

Belevingsexpo

Plop, Bumba, K3, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en nog vele andere Studio 100-figuren nemen jong en oud mee doorheen de rijkgevulde geschiedenis van Studio 100. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een leuke en verrassende belevingsexpo waar ‘fun’ en ‘doen’ centraal staan. Decors, kostuums, weetjes, doe- activiteiten,… de expo biedt puur plezier voor de hele familie.

Bezoekers krijgen bij aanvang een exclusieve gratis “Studio 100 Aan Zee”-strip die ze doorheen de expo zelf kunnen vervolledigen door de ontbrekende plaatjes te verzamelen. De strip is exclusief getekend in het kader van deze expo én enkel deze zomer te verkrijgen in Kursaal Oostende.

Combitickets

Wil je zowel K3 Immersive Bootcamp als Studio 100 Belevingsexpo bezoeken?
Kies dan voor combitickets en betaal slechts € 26 om dubbel zoveel plezier te hebben!

Hoe boek je een combiticket?
Kies voor de K3 Immersive Bootcamp en selecteer een datum én tijdslot. Hier vind je de mogelijkheid om een combiticket te selecteren, zorg ervoor dat je het juiste aantal tickets selecteert. Boek en geniet van beide expo's.

Kinderen < 2 jaar: gratis