In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

U bent hier

Slapen in de buurt van Kursaal Oostende

Een show in Kursaal Oostende combineer je best met een nachtje in Oostende. Zo kan je immers optimaal (na)genieten van de voorstelling en de volgende dag helemaal uitgerust ontwaken. Hierbij alvast enkele tips in de buurt.

Andromeda Hotel

Luxehotel met kamers waarvan de helft Junior Suites met balkon en zicht op zee. Modern hotel met gezellige bar en zonneterras op de Zeedijk. Ondergrondse parking. 

Lees meer

Hotel Imperial

Hotel Imperial is uitzonderlijk goed gelegen tegenover het Kursaal, op 50 m van strand en het winkelcentrum.

Lees meer

Mercure Oostende

Mercure Oostende: comfortabele kamers voor zowel de zakelijke als de toeristische gast, voorzien van tv, radio, Wi-Fi, koelkast, safe, airco en telefoon. Sfeervolle lounge en bar en restaurant.

Lees meer

Du Parc

Schitterend hotel, zonnig gelegen, op 100 m van het strand. Heerlijk ontbijtbuffet met zicht op het Leopoldpark. Het art déco-café (1932) is omwille van zijn kunstzinnige uitstraling al decennialang de vaste stek van tal van artiesten en rasechte Oostendenaars.

Lees meer

Upstairs Hotel

Laat je bij Upstairs Hotel onderdompelen in sfeer en gezelligheid. Met democratische prijzen en een toegankelijke sfeer, is Upstairs Hotel thé place to be in Oostende. Upstairs Hotel combineert een uniek, comfortabel verblijf met een trendy, natuurlijke look. Een stukje New York aan zee waar de beleving centraal staat. 

Lees meer

Ter Streep

Een gezellig hotel gelegen in het hart van Oostende langs de bloemrijke Leopold II-laan. Op 200 m van strand, zeedijk en Kursaal Oostende. Vlakbij het stadspark, het winkelcentrum en diverse gezellige restaurantjes.

Lees meer

Prado

Op 50 m van Kursaal Oostende, strand, winkelcentrum en park. Gezellig hotel met familiale sfeer. Kamers uitgerust met alle comfort.

Lees meer

Leopold 5

Een luxueze vakantiewoning met uitzicht op het Leopoldpark. 

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen