U bent hier

Slaap eens in een monument

Als muren konden praten, dan kwamen we in deze hotels ongetwijfeld heel wat te weten over Oostende. Ze borgen stuk voor stuk de geheimen van hun bewoners diep weg en we zullen ze nooit te weten komen. Maar de lange geschiedenis en de architecturale meerwaarde waardoor ze tot Erfgoed uitgeroepen zijn, voel je in elk hoekje!

Thermae Palace

Dit moet het grootste monument van Oostende zijn. Wij voelen ons al king & queen bij het betreden van de lobby. In 1933 werd het majestueuze Thermae Palace Hotel plechtig geopend door koning Albert I en koningin Elisabeth. Talrijke adellijke families en zelfs de sjah kwamen met hun gevolg genieten van deze zalige plek. Nu jij nog!

Lees meer

Leopold Hotel Ostend

Het Leopold Hotel vind je in een van de mooiste art-decogebouwen van Oostende. Het knap gerestaureerde hotel ligt vlakbij het Leopoldpark en op 150 meter van de zeedijk bij het Kursaal. Ontbijten gebeurt in de prachtige art-decolounge.

Lees meer

Du Parc

Hier moet je eens geweest zijn! Een schitterend, art-decohotel met een rijke geschiedenis, op 100 m van strand en winkelwandelstraten.
 Uitgebreid ontbijten deden we in het bruisend, gezellig art-decocafé (1932) met zicht op het Marie-Joséplein. ‘s Zomers kan dat op het zonneterras. Zalig.

Lees meer

Le Parisien

Hotel Polaris, geopend in 2009, is een charmant en stijlvol designhotel in het centrum van Oostende. Het werd ondergebracht in een herenhuis uit 1902 en is sinds 2005 beschermd als monument. De gevel in eclectische stijl weerspiegelt nog steeds de charme van weleer. De inrichting is sober, maar chic.

Lees meer

Fluisterbos

Een luxueus, tiptop in orde, gerestaureerd vakantiehuis (215 m²) in een geklasseerd huis met alle comfort en voor 14 personen, op 500 m van het strand. Voor een onvergetelijke familievakantie!

Lees meer

B&B Huyze Elimonica

Wat een renovatie! Deze weelderige belle-époquevilla stamt uit 1899, is geklasseerd en werd in 2010 volledig gerenoveerd. De kamers zijn ruim en uitermate stijlvol ingericht, met veel oog voor detail.

Lees meer

Louisa

26 comfortabele kamers, een huiselijke sfeer, heel kindvriendelijk en prettig geprijsd. Wat willen wij nog meer voor ons weekendje Oostende met kids?

Lees meer

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen