Menu

U bent hier

Sinterklaas in Oostende

Keer op keer is het voor de kinderen uitkijken naar de komst van de Sint! En die meert naar jaarlijkse traditie ook aan in Oostende.

Het Grote Sinterklaasfeest

25/11/17

Alle kinderen kijken er al een poosje naar uit, maar eindelijk is het weer zover: op zaterdag 25 november komt de Sint aan in Oostende. Ontmoet de Sint en zijn Pieten, volg hen met de koets op weg naar het stadhuis en beleef een leuke middag met tal van animaties en workshops!

11.00 uur
Aankomst Sinterklaas met 'de Nele' aan het Noordzeeaquarium.

14.00 uur
Ontmoet de Sint in het Stadhuis en neem deel aan tal van activiteiten: kinderdisco, kindercocktails maken, grime, karikatuur tekenen, Sportie’s Piets Frisbee’s knutselen, badges maken, een verteller met boeiende Sintverhalen, ...

Aanrader: BEZOEK DE SPIEKPIETJES IN FORT NAPOLEON

28/10/2017 - 06/12/2017

Elk jaar bij het vallen van de blaadjes trekken de allerkleinste helpertjes van Sinterklaas de wereld rond. Daar zoeken ze uit wie er lief is geweest en wat er op de verlanglijstjes van de kinderen staat. De wintermaanden zijn voor Sinterklaas, de Zwarte Pieten en de Spiekpietjes best druk. Maar weten jullie ook wat die Spiekpietjes doen als de verjaardag van de sint voorbij is en alle schoentjes weer in de kast staan?

Aanrader

De Spiekpietjes expo: een heel jaar Spiekpietjes

Interactieve expo rond de kleine helpertjes van Sinterklaas

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende prijzen