Menu

U bent hier

Sinterklaas in Oostende

Keer op keer is het voor de kinderen uitkijken naar de komst van de Sint! En die meert naar jaarlijkse traditie ook aan in Oostende.

Aanrader: bezoek de Spiekpietjes!

Elk jaar bij het vallen van de blaadjes trekken de allerkleinste helpertjes van Sinterklaas de wereld rond. Daar zoeken ze uit wie er lief is geweest en wat er op de verlanglijstjes van de kinderen staat. De wintermaanden zijn voor Sinterklaas, de Zwarte Pieten en de Spiekpietjes best druk. Maar weten jullie ook wat die Spiekpietjes doen als de verjaardag van de sint voorbij is en alle schoentjes weer in de kast staan?

De Spiekpietjes // SOS Stoomboot

Wanneer:
20/10/18 tot 05/12/18

De stoomboot van Sinterklaas is onderweg naar ons land. Hij is helemaal volgeladen met cadeautjes! Maar dan ... BOEM! ... gaat de stoommotor kapot. De boot is stuurloos! Kunnen de Spiekpietjes dat op tijd repareren? De Spiekpietjes komen ook dit jaar weer naar Oostende, maar op een spannende nieuwe locatie. Verwacht je weer aan een prachtig beeldverhaal met audio door Warre Borgmans, een ...

Lees meer

Het Grote Sinterklaasfeest

24/11/18

Op 24 november om 11.00 uur meert de Sint met zijn boot aan in Oostende. Het grote feest vindt in de namiddag plaats in het stadhuis met tal van workshops een bezoekje aan de Sint.
Benieuwd hoe dat eraan toegaat? Herbekijk zijn aankomst van vorig jaar hier!

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen