Menu

U bent hier

Shoppen in Valentijnsfeer

Oostende straalt tijdens Valentijn. Oostende ademt liefde. In de winkelstraten deelt een act op zaterdag 9 en zondag 10 februari mooie rode rozen uit. Meer dan duizend hebben we er besteld, voldoende om alle dames (en heren, dat spreekt) te verrassen.
 

Ook de winkels stralen liefde uit! Heel wat etalages zijn warm en liefdevol aangekleed. De handelaars strooien de liefde in het rond en leggen je extra in de watten. Eethuisjes pakken uit met speciale Valentijnsmenu's en winkels delen Valentijnscadeautjes uit. Wie weet ontdek je tijdens het shoppen zelf ook nog enkele Valentijn-specials.

Kaas HaspeslaghKlanten krijgen een boterportie van Isigny cadeau. Bovendien krijgt men bij alle Valentijns-kaasschotels en potje confituur van 100 gram gratis.
GiovaneBij Giovane maak je bij aankoop kans op een champagneontbijt voor 2 bij Carusso.
iO.SophieBij elke aankoop tijdens het Valentijnsweekend bij iO.Sophie, krijg je een fles cava cadeau.
Cook & ServeTijdens de Valentijnsperiode dit jaar wordt Cook & Serve ondergedompeld in chocolade! Je kan er dan verschillende soorten chocolade degusteren.
Fleur de LiesIedereen die zijn geliefde in de bloemetjes wil zetten kan iets vinden bij Fleur de Lies: Valentijnskaarten, prachtige bloeiende en groene planten en super ruim aanbod rode rozen.
EtamBovenstuk* + Onderstuk aan € 39 OF Bovenstuk* + Onderstuk + Badjas aan € 69 (*Bovenstuk = BH of négligé)
CasaCasa biedt 10% korting op onze ESCAPE geurencollectie
Stadsbrouwerij 't KoelschipSpeciaal voor Valentijn heeft 't Koelschip een bier gebrouwen Amour Fou, My perfect Valentine! Een lekkere tripel van 8% gebrouwen met Ella Hop, koriander en jeneverbessen!
BarbArtBij BarbArt krijg je bij aankoop van min 20 €, een pakje zakdoekjes met hartjes gratis.
WEBij WE is er een actie waarbij je bij aankoop van 2 jeansbroeken op de 2e jeans -50% korting is. Combi dames/heren mag!
VERO MODA
Bij VERO MODA zijn er postkaartjes met leuke Valentijn quotes, krijg je een kortingsvoucher van -25% dat je op 1 artikel mag kleven waar je ‘verliefd’ op bent. Bovendien zijn er ook grappige Valentijns t-shirts te koop voor €12.99. 

Niet vergeten: in Oostende zijn de winkels elke dag open. Ja, ook op zondag!

Shoppen op zondag

In Oostende zijn alle winkels open op zondag

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen