In Oostende is het dragen van een mondmasker verplicht op drukke plaatsen en momenten. Klik hier voor meer uitleg.

Menu

U bent hier

Shoppen met Sandra Bekkari

Om te shoppen moet je in Oostende zijn, dat weet ook Sandra Bekkari. We vroegen de immer sympathieke foodie om haar favoriete shoppingadresjes met ons te delen. Op zoek naar nieuwe kleren of toffe spulletjes spoelt ze geregeld aan in Oostende. “Ik ben een heel praktische shopper. Ik heb ook graag nieuwe kleren, maar niet altijd de tijd om winkels af te schuimen. In Oostende zijn er heel wat toffe winkeltjes waar ik altijd de juiste spullen vind”, vertelt Sandra.

Wie Sandra Bekkari niet kent, heeft de voorbije jaren op een onbewoond eiland gewoond want deze straffe madam veroverde Vlaanderen met haar bestsellers Nooit Meer Diëten. In 2008 al ontwikkelde ze de Sana-methode om mensen op weg te helpen naar een gezonder leven, met succes. Ze ziet er ook altijd goed uit en daarvoor komt ze graag naar Oostende.

Dit zijn haar favorieten: 

Pied de poule

“Ik vind Pied de Poule een supertoffe winkel voor ondermeer vakantiekleedjes in de zomer. Vorig jaar heb ik er nog een zalig kleedje gevonden dat ik onlangs mee had op vakantie. Als ik er kom, vind ik altijd wel enkele mooie kledingstukken. Het is echt moeilijk om zonder iets weg te gaan”, lacht Sandra. “Ze hebben er unieke stukken. Het aanbod is ook gevarieerd met toffe collecties."

Lees meer

Cook & Serve

In Cook & Serve kan je Sandra Bekkari ook vinden. “Dit is echt een speelgoedwinkel voor foodies. Als je graag kookt kan je hier altijd terecht, al is het maar voor een nieuw mes of een dessertbordje.”

Lees meer

Deweertsport NV

Sandra Bekkari is ook een sportieve vrouw. “Ik ga al jarenlang naar de Deweert Sport als ik iets nodig heb om te sporten. Ik probeer nog altijd regelmatig te bewegen en Deweert blijft voor mij een vaste waarde voor ondermeer loopschoenen of loopkledij.”

Lees meer

DOK - Design Oostende, interior concept gallery

Als Sandra in de buurt is van het Kursaal, kan ze er niet aan weerstaan om langs te gaan bij Design Oostende by Jansseune. “Ze hebben hier altijd heel leuke spulletjes voor bijvoorbeeld cadeaus.”

Lees meer

Brutus menswear

“Voor mijn man gaan we dan meer naar Brutus. Ook hij heeft vaak weinig tijd en als hij dan iets nodig heeft, vindt hij daar altijd meteen zijn goesting.”

Lees meer

Tommy Hilfiger

Zelf gaat Sandra ook graag naar Tommy Hilfiger of Scapa. “Als ik echt werkkledij nodig heb waar ik me goed in voel, dan ga ik naar deze twee winkels.”

Lees meer

Vertel het verder

Niets missen van Oostende? Wij houden je graag op de hoogte

  • Unieke eet- & drinkadresjes
  • Alle nieuwtjes over evenementen en bezienswaardigheden
  • Maak kans op leuke Oostende-prijzen

Ook interesse in?

De zomer van Oostende

Ontdek ons programma voor de zomer

Oostende Bonsoir

Ontmoetingen bij valavond met gastvrouw Guinevere Claeys